Hopp til hovedinnhold

NAF e-Diagnose

Medlem 875,-

Ikke-medlem 1000,-

Gir deg en avlesning av bilens elektroniske feilkoder.

Allerede kunde eller medlem? Logg inn for raskere timebestilling, eller endre og avbestille timen din.

NAF e-Diagnose leser av og dokumenterer bilens elektroniske feilkoder. NAF e-Diagnose henter bilens feilhistorikk som er lagret i det elektroniske styringssystemet og dokumenterer disse funnene. På denne måten kan du finne skjulte feil og rette dem før det får mer alvorlige konsekvenser

Moderne biler er på mange måter en stor datamaskin, med ulike elektroniske system som styrer mye av hva som skjer i bilen. Det kan være alt fra antispinnkontroll, AC-anlegget, bremser, drivstoffinnsprøyting m.m.

NAF e-Diagnose henter bilens feilhistorikk som er lagret i det elektroniske styringssystemet og dokumenterer disse funnene. På denne måten kan du finne skjulte feil og rette dem før det får mer alvorlige konsekvenser.

NAF e-Diagnose brukes typisk dersom en varsellampe lyser når den ikke skulle, som en generell etterkontroll av bilen før eller etter reparasjon, før garantien på bilen utløper m.m.

Normalt brukes dokumentasjonen som grunnlag for feilsøk og reparasjon.
Er det f.eks. en varsellampe som lyser, leser vi av feilkodene. Om du som kunde ønsker det kan vi slette feilminnet så varsellampen ikke lyser lenger. Merk at det er kundens ansvar å følge opp med tanke på nødvendige reparasjoner.

Tjenesten inkluderer kun diagnose, ikke videre feilsøk

NAF e-Diagnose utføres på de aller fleste biler som er nyere enn 2001 modell. Diagnosen tilbys alle typer kjøretøy (bensin, diesel og elbil) der 16 pinns kontakt er tilgjengelig og diagnoseverktøyet gir tilgang til kjøretøyets protokoller. Der hvor det ikke er mulig å gjennomføre normal dignose pga. bilens eller produsentens begrensninger, utføres en generell avlesning av systemstatus (EOBD/OBD).

NAF e-Diagnose

Medlem 875,-

Ikke-medlem 1000,-