Hopp til hovedinnhold

Reparasjon av bil

Lyser det en rød varsellampe eller kanskje du har fått noen feilmeldinger du ikke aner hva betyr? Da kan det være lurt å kontakte et verksted så raskt som mulig. Våre dyktige mekanikere utfører service og reparasjon på de aller fleste biler. Kontakt oss, så kan vi hjelpe deg med å finne årsaken, og om det er noe du bør få reparert.
  • 10% medlemsrabatt på arbeid og deler.
  • Sammenlignbart skriftlig pristilbud.
  • Reparasjon og service til avtalte priser
  • Hjelp til å komme deg videre med alternativt transportmiddel

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Tilbud på reparasjon krever ikke medlemskap.

Vi er opptatt av at du skal være trygg på at du kan levere bilen din til reparasjon hos oss. Du skal være sikker på at vi har den rette kompetansen på plass, og at vi utfører arbeidet som avtalt. Når vi gir deg som kunde et tilbud, er dette med utgangspunkt i opplysningene du har gitt oss. Skulle det avdekkes feil eller mangler som kan gi deg som kunde ytterligere kostnader, vil vi alltid kontakte deg før vi setter i gang arbeidet.

Alle våre verksteder er offentlig godkjent, og vi dokumenterer jobben som gjøres på din bil og hvilke reservedeler som er brukt, slik at eventuelle garantier holdes intakt.

Fritt verkstedsvalg vil si at du som bileier har rett til å velge fritt mellom verksteder når du skal ha bilen din til service eller reparasjon. Det går ikke utover garantien din å ta service eller reparasjon hos andre enn merkeforhandler, så lenge verkstedet du går til er godkjent og følger bilprodusentens vedlikeholdsprogram/serviceprogram. Du som bileier står fritt til å velge både verksted og reservedeler, under den forutsetning at reservedelene har tilsvarende kvalitet som originaldelen. Det kan være lurt å sjekke flere bilverksteder når du skal ha service, da det kan være penger å spare.

Vi utfører det meste innen service og reparasjon på bil.

  • Vi skifter og bytter bremseklosser og skiver
  • Reparerer bremseslanger
  • Skifter støtdempere
  • Skifter hjullager
  •  

Enten du er NAF-medlem eller ikke, kan du alltid kontakte oss via telefon 08505 (tastevalg 2), fylle inn vårt skjema ovenfor eller komme innom ditt nærmeste NAF Senter med verksted.

Kompetente bilmekanikere hos NAF

Hos oss møter du dyktige og engasjerte bilmekanikere med lang erfaring på flere ulike bilmerker, som er stolte av jobben sin og arbeidsplassen. I NAF-senterkjeden jobber vi aktivt med kompetanse og å sikre at vi har riktig utstyr av god kvalitet på plass.  

Du som bileier skal være sikker på at det er trygt å levere bilen din til oss.

Kontakt NAF Verksted
Telefon: 08505 (Tastevalg 2)
Åpningstid: 08:00 – 16:00

Vi tilbyr også

Se alle

EU-kontroll

Medlem 1190,-

Ikke-medlem 1390,-

Finn ledig tid

NAF Garantiutløpstest

Medlem 2590,-

Ikke-medlem 3190,-

Finn ledig tid

NAF Test ved kjøp - basis

Medlem 1650,-

Ikke-medlem 1950,-

Finn ledig tid