Hopp til hovedinnhold

Batteriskift

Medlem 500,-

Ikke-medlem 650,-

Kostnaden for batteri kommer i tillegg.

Allerede kunde eller medlem? Logg inn for raskere timebestilling, eller endre og avbestille timen din.

Et friskt batteri er en forutsetning for at bilen starter og virker som den skal. Vi skifter til Bosch startbatteri som passer til bilen din og sørger for miljøvennlig retur av det gamle.

Startbatteriets levetid kan variere veldig avhengig av bilkjøringen. Flatt batteri er blant de vanligste oppdragene for NAFs bilbergere. Kjører du for det meste korte strekninger belastes batteriet mye og får ikke tid til å lade seg opp igjen, spesielt på vinteren. Er du usikker på batteriets tilstand anbefaler vi å ta en Batteri- og ladekontroll

Kvalitetsbatteri fra Bosch

Hvis det viser seg at batteriet ditt er utslitt og tar lading dårlig, tilbyr ditt nærmeste NAF-senter kvalitetsbatterier fra Bosch. Og vi monterer selvsagt batteriet for deg.

  • 2 års garanti
  • Kvalitet fra Bosch
  • Pålitelig startkraft
  • Lang levetid
  • 100 % vedlikeholdsfritt
  • Gode kaldstart egenskaper

NB!
Dagens moderne biler med mye elektronikk kan kreve at skifte av batteri gjøres uten at bilen blir strømløs. Strømbrudd vil kunne medføre at radioinnstillinger forsvinner, motorens styringsprogram kan komme i ulage, forårsake feilkoder eller driftsproblem og tyverialarm må evt resettes. Si derfor ifra i forkant hva som er programmert i din bil. Er du usikker, så spør oss før vi skifter.

Batteriskift

Medlem 500,-

Ikke-medlem 650,-