Hopp til hovedinnhold

Startbatteri

Et friskt batteri er en forutsetning for at bilen starter og virker som den skal. Vi skifter til Bosch startbatteri som passer til bilen din og sørger for miljøvennlig retur av det gamle.

Ønsker du batteriskift (12-voltsstartsbatteri)?

Kontakt oss på telefon 08 505 eller kom innom ditt nærmeste NAF-senter. 

Vi benytter kvalitetsbatteri fra Bosch:

  • 2 års garanti
  • Pålitelig startkraft
  • Lang levetid
  • 100 % vedlikeholdsfritt
  • Gode kaldstart egenskaper

Startbatteriets levetid kan variere veldig avhengig av bilkjøringen. Flatt batteri er blant de vanligste oppdragene for NAFs bilbergere. Kjører du for det meste korte strekninger belastes batteriet mye og får ikke tid til å lade seg opp igjen, spesielt på vinteren.

Er du usikker på om du trenger nytt startbatteri?

Er det kanskje vanskelig å starte bilen? Hos våre NAF-sentre er det mulighet for å få en batteri- og ladekontroll. Kontrollen vil avdekke om batteriet bør byttes og om ladingen er tilstrekkelig. 

NB!
Dagens moderne biler med mye elektronikk kan kreve at skifte av batteri gjøres uten at bilen blir strømløs. Strømbrudd vil kunne medføre at radioinnstillinger forsvinner, motorens styringsprogram kan komme i ulage, forårsake feilkoder eller driftsproblem og tyverialarm må evt resettes. Si derfor ifra i forkant hva som er programmert i din bil. Er du usikker, så spør oss før vi skifter.

Leveransebeskrivelse for NAF testeprodukter.