Som NAF-medlem med veihjelp er du ikke bare trygg om uhellet skulle være ute, eller om du skulle trenge juridisk eller teknisk hjelp. Du har også NAF Nøkkelforsikring innbakt i medlemskapet ditt. Det kan komme godt med, for nyere og moderne bilnøkler kan nemlig koste mange tusenlapper.

– Veldig behjelpelig

En av mange som har hatt stor glede av denne ekstratjenesten, er Camilla Aasgaard. Hun mistet nemlig bilnøkkelen da hun var på fjelltur i Lofoten for 1,5 år siden. Fortvilelsen ble kortvarig da hun kom på at NAF-medlemskapet sørget for mange tusenlapper spart!

– Jeg meldte inn mistet nøkkel til NAF, og kontaktet bilfirmaet Sulland i Harstad som kunne lage ny nøkkel. Begge steder var veldig behjelpelig, minnes Camilla.  

Les mer om NAF Nøkkelforsikring her

LYS351532_Camilla_Aasgaard_002.jpg

VELDIG FORNØYD: Camilla synes det var en lettelse at NAF nok en gang kunne komme til unnsetning da hun mistet bilnøkkelen sin. Året før hadde hun nemlig fått hjelp av en bilberger fra NAF. 

Enkelt med bilforsikring

Camilla ble tipset om at det fantes en slik forsikring av en bekjent.

– Jeg var ikke selv klar over det før det ble nevnt. Jeg er veldig fornøyd med bilnøkkelforsikringen. Det gjorde alt litt enklere for min del. Og jeg opplevde at servicen var bra gjennom hele prosessen, sier hun.

Da var det nemlig bare å fylle inn et enkelt skjema på nett, og vips – så var pengene på konto iløpet av bare et par dager!

Ikke NAF-medlem?

Meld deg inn her!

Reddet langs veien

Som en halv million andre nordmenn, meldte Camilla seg inn i NAF først og fremst for trygghet langs veien. Det har hun allerede fått bruk for da uhellet var ute på kjøretur.

– Jeg tror jeg har vært medlem av NAF siden september 2018, da jeg kjøpte min første bil. Det er veldig lurt å være medlem. Noe jeg fikk erfare da bilen min "døde" etter en annen fjelltur hvor jeg ikke fikk startet den. Da kom NAF Veihjelp og hentet både bilen og meg, forteller Camilla.

Dermed ble bilen fraktet til nærmeste verksted – og en lettet Camilla ble kjørt helt hjem.

– Også den gang fikk jeg meget godt service. Jeg anbefaler absolutt alle som eier en bil å være medlem av NAF. Det er en trygghet og hjelp du ikke aner når du trenger, avslutter hun. 

Nøkkelforsikringen gjelder:

  • NAF-medlemmer med gyldig medlemskap med veihjelp.
  • Nøkkel til privatbil, under privat kjøring.
  • Nøkkel til bil med tillatt totalvekt under 5 tonn disponert av NAF-medlemmet på skadetidspunktet.
  • Nøkkel til lett og tung MC (forutsetter gyldig MC-medlemskap med veihjelp)
  • Utgifter til ny nøkkel, maksimalt kr 7.500 kr.
  • Én skade og én nøkkel per kontingentår.
  • Skade i Europa.
  • Egenandelen er kr 1.000,–.

Kjør trygt og spar penger som NAF-medlem

Få hjelp av NAFs team av bilbergere, advokater og bileksperter du også!

Få mer informasjon