Bilturen blir ikke alltid som man hadde trodd. Det fikk Tor Håkon Bjørnstad erfare – utrolige to dager på rad. Den første dagen hadde hjulet på hengeren punktert. Og som det ikke var irriterende nok, satt jammen reservehjulet bom fast også!

Heldigvis hadde Tor Håkon sikret seg for slikt med et medlemskap i NAF, og ringte 08 505. Kort tid etter var en av bergerne til NAF Veihjelp på pletten.

– Det ble løst på 10 minutter, sier han fornøyd.

Lynet slo ned to ganger

Neste dag var Tor Håkon ute og befarte et mulig jobboppdrag, som tok lenger tid enn forventet. Lysene hadde stått på og batteriet var tomt for strøm da han skulle kjøre hjem.

Nok en gang skulle det bli en av gutta fra NAF som reddet dagen hans. Tor Håkon ringte, og kort tid etter kom en bilberger og startet bilen på få sekunder.

– Begge dagene var midt i rushtiden, og jeg er imponert over hvor raske de var. De var der på under en time og problemene ble løst på få minutter, stråler et fornøyd medlem.

reddet to dager på rad redigert.jpg

LYNRASK HJELP: Tor Håkon Bjørnstad er strålende fornøyd med assistansen, og synes han har fått god valuta for medlemskapet sitt.

– Jeg fikk hjelp av hyggelige, raske og serviceinnstilte bilbergere. Felles for begge dagene var at jeg fikk tekstmelding fra sentralen med stipulert tid de kom. Begge varslet at de var på vei og cirka når de var der. Det var veldig bra og noe jeg satt stor pris på. Redningsbilen kom og alt gikk helt problemfritt, sier han.

Gjort på en, to, tre!

Det andre tilfellet skjedde midt i rushtidtiden på en travel en fredag ettermiddag, og Tor var utålmodig etter å komme seg hjem. Og med bilbergerens hjelp var han klar til å kjøre igjen på kort tid.

Dermed fikk han nok en grunn til å være fornøyd med medlemskapet.

– Bilbergerne var hyggelige folk med mye kunnskap, som løste problemet mitt veldig raskt og profesjonelt. Så min erfaring med NAF Veihjelp er veldig bra! Totalt sett er jeg superfornøyd med NAF og begge bilbergerne begge dager, sier han.  

Din sak er vår sak!

Vi kjemper for at du skal kunne reise enklere, rimeligere og tryggere.

Få mer informasjon