1. Veihjelp i Norge og Europa

NAF-medlemskap med veihjelp gir deg trygghet for at du får hjelp raskt hvis noe skulle skje, uansett hvor du måtte befinne deg i Norge eller i andre land i Europa. Får du problemer med bilen på en øde landevei i et fremmed land, er det praktisk med norskspråklig hjelp døgnet rundt. Du får et ubegrenset antall assistanser, og betaler ingen egenandel for de fire første.

2. Hele NAF-teamet i ryggen

Som NAF-medlem får du alt fra juridisk hjelp til for eksempel bilteknisk rådgivning i forbindelse med kjøp eller salg av bil. Dermed kan du sørge for at din nye bil er klar for bilferien. Vårt kompetente team med spesialister står parat til å hjelpe deg 24 timer i døgnet, uansett årsak.

Kjør trygt og spar penger som NAF-medlem

Få hjelp av NAFs team av bilbergere, advokater og bileksperter du også!

Få mer informasjon

3. Hjelp uansett

NAF-medlemskapet er personlig, så du får hjelp uansett om du kjører din egen bil, en leiebil eller om du er passasjer hos noen andre.

4. Egenandelsforsikring og rabatt på leiebil

NAF-medlemskapet inkluderer en egenandelsforsikring på leiebil, slik at du slipper å måtte tegne dyre tilleggsforsikringer når du leier bil i Norge eller i utlandet. I tillegg får du opptil 15 prosent rabatt på leiebil hos Hertz.

5. Rabatt på reise og transport

NAF-medlemmer har en rekke fordeler om du vil ta sjøveien - med eller uten bilen. På Hurtigruten har NAF-medlemmer fast 10 prosent rabatt for både deg og bilen, i tillegg til rabattordning hos DFDS. Skal du ta fly har du rabatt hos Flight Park på Gardermoen, som henter og leverer bilen på korttidsparkeringen rett utenfor avgangshallen.

6. Rabatt på overnatting

Som NAF-medlem får du en rekke rabatter på overnatting over hele Europa. Blant annet hos Nordic Choice Hotels, De Historiske Hotel & Spisesteder, Novasol

7. Bilnøkkelforsikring er inkludert

Biler i dag har avanserte bilnøkler med fjernkontroll og andre finesser. Disse koster normalt mange tusen kroner. Som NAF-medlem med veihjelp er bilnøklene dine forsikret, både ved tap, tyveri og eventuell skade. Nøkkelforsikringen dekker én skade og én nøkkel per år og erstatningsbeløpet er begrenset oppad til maksimalt 7.500 kroner. Egenandelen er 500 kroner.

8. NAF Veibok

Norges mest komplette reiseguide, NAF Veibok, gir deg både inspirasjon og informasjon. Medlemmer i NAF får tilsendt boka, som utgis hvert fjerde år, helt gratis. Den populære veiboken er ikke til salgs andre steder, og har i 90 år vært til nytte, inspirasjon og glede for medlemmene. Hele 28 prosent av medlemmene peker på veiboka som en av de viktigste årsakene til at de er medlem.

I tillegg får du medlemspris på gode reise- og inspirasjonsbøker.

Som NAF-medlem får du også en rekke andre fordeler, som for eksempel opptil 65 øre rabatt per liter drivstoff du fyller på Circle K- og BEST bensinstasjoner, 20 prosent rabatt på overnattinger hos Nordic Choice Hotels i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Du får også rabatt på dekk, felger og dekkhotell hos Dekkmann for å nevne noe.

Her kan du se enda flere fordeler ved å være NAF-medlem.