Finn Are Ringberg (63) har vært og handlet på Finnsnes, når han kommer ut og oppdager at batteriet på bilen hans, en gammel Pajero, er flatt. Han har tidligere hatt litt trøbbel med lading av batteriet.

Få hjelp av NAFs team av bilbergere, advokater og bileksperter du også!

Bli medlem i dag

Verkstedet hadde forklart at ved oppstart blir spenningen for dårlig til å «starte» ladingen. Muligens på grunn av at ladelampen ikke virker lenger. Men nå var det ikke strøm nok til å starte.
– Shit happens, hva er nummeret til lokal NAF veihjelp?, tenker Finn Are, som bor i Sørreisa i Midt-Troms.

Tips og råd fra NAF: Slik vedlikeholder du batteriet ditt

Fikk raskt hjelp

Han ringer og hjelpen er ikke langt unna.
– 10-12 minutter senere kommer en servicevennlig, smilende og hjelpsom bilberger. Hun koblet boosteren til batteriet, og vips så var motoren i gang! Samtidig målte hun batteriet og kunne konstatere at det var helt ok, forteller en strålende fornøyd Ringberg.

FinnArefraTroms.jpg

Finn Are Rinberg anbefaler alle et NAF-medlemskap med veihjelp.

Finn Are har vært NAF medlem 3 år. Han har også NAF MC medlemskap.
– Det var på grunn av MC jeg valgte å melde meg inn, siden det er fort gjort å skade eller komme ut for uhell med motorsykkel. Jeg anbefaler NAF Veihjelp til alle, sier han.

Ringberg forteller at han har ringt de lokale bergerne for å hjelpe andre også.

– Blant annet en lørdag ettermiddag, lenge etter at dekk stasjonene hadde stengt. Jeg ringte for en dame som hadde ett flatt dekk, og som ikke hadde med reservehjul. Samme representant svarte på telefonen. Hun undret hvilken størrelse det var på dekket som var flatt. Etter 12-15 minutter ankom bergingsbil, som hadde ringt ett lokalt dekkverksted. De hadde dekk og kunne skifte dekk innen en time. Bileieren takket ja til det, og litt senere kunne hun kjøre hjem igjen. Kjempeservice!

Enestående tilbud!

Finn Are, som til daglig jobber på båt som forpleiningssjef og kokk, mener at tilbudet NAF Veihjelp gir ved å kunne nå mennesker over hele landet innen kort tid, er veldig viktig.
– Tid er kostbart, både i arbeid og fritid. Derfor er lokale NAF-bilbergere, som kan skaffe videre hjelp enten med verksted eller leiebil, gull verdt. Jeg regner med at NAF har avtale med de aller beste på bilberging og lokal kunnskap der de er lokalisert. Jeg har ikke angret ett sekund på medlemskapet! Det er et utrolig flott og fornuftig tilbud, komkluderer Finn Are.

Les også: – NAF gir meg som rullestolbruker frihet og trygghet