”Jeg synes det har vært fint å ha NAF i ryggen.”

Visste du at som NAF-medlem med veihjelp har bilnøklene dine forsikret både ved tap, tyveri og skade? Det kan komme veldig godt om uhellet er ute, for moderne, elektroniske bilnøkler kan nemlig være veldig dyrt. Det fikk Marianne Dyrud erfare.
– En dag jeg hadde låst bilen og var på vei ut av garasjen hjemme, foldet jeg bilnøkkelen inn som vanlig. I det jeg gjorde dette, knakk nøkkelens metalldel av fra den elektroniske del, forteller Marianne fra Hønefoss.

Les mer om NAF Nøkkelforsikring her

Enkelt og raskt å få pengene tilbake

Heldigvis ble den bitre ergrelsen kortvarig. Hun var jo medlem i NAF – og da ordner det seg jo! Hun søkte på nettsidene til NAF og fant raskt forsikringen som tilhører medlemskapet.

Prisen på en ny nøkkel var på 3800 kroner. Med NAF Nøkkelforsikring trengte hun bare betale en egenandel på 500 kroner (ny egenandel er nå 1000 kr, red.anm.).

– Medlemssidene på nettet hadde god informasjon og et skjema som skulle fylles ut. Vilkårene for nøkkelforsikringen var enkelt forklart, sier hun.
Dermed var det bare å fylle ut det enkle refusjonsskjemaet, og så var pengene på konto på kort tid.

Ikke NAF-medlem?

Meld deg inn her!

Ikke første gang

Det er ikke første gang det har skjedd noe med bilnøklene.
– Dette har skjedd en gang før. Da bodde jeg i Danmark, og opplevde en morgen at bilnøkkelen knakk i tenningen. Jeg visste den gangen ikke om nøkkelforsikringen, så jeg søkte ikke om erstatning den gangen. En bilnøkkel er oftest dyr å erstatte. Da dette skjedde igjen nå i høst og jeg ble oppmerksom på nøkkelforsikringen i NAF medlemskapet, synes jeg det var fint å kunne bruke den, forteller det fornøyde medlemmet.

Annengenerasjonsmedlem

Marianne har vært NAF medlem siden 1996. Som mange tusen andre medlemmer, er trygghet langs veien blitt en familietradisjon.
– Begge foreldrene mine var NAF-medlemmer, og jeg da jeg kjøpte bil selv, synes jeg det har var fint å ha NAF i ryggen, forteller Marianne.
– Jeg har ikke hatt ofte bruk for medlemskapet for å få veihjelp. Men når det har vært behov, har det fungert optimalt. Til og med en gang når jeg og familien hadde låst oss ute av leiebilen i USA, og fant ut at AAA (NAFs amerikanske søsterorganisasjon, red.anm.) godtok medlemskapet i NAF uten dikkedarer. Jeg har vært superfornøyd. Medlemskapet i NAF er vel verdt pengene!

LYS351534_Marianne_Dyrud_002.jpg

FORNØYD: Marianne har fått hjelp både i Norge og på bilferie i USA, og er veldig fornøyd med NAF-medlemskapet sitt.

God service

Marianne var også strålende fornøyd med hjelpen da bilnøkkelen knakk.
– NAF ga god service. Jeg vil absolutt anbefale på det varmeste å være medlem i NAF. For meg som alltid har hatt gammel bil, så er det en ekstra trygghet å vite at jeg kan ringe om det skulle være noe. Jeg har alltid fått god service de gangene jeg har hatt bruk for hjelp.

Din sak er vår sak!

Vi kjemper for at du skal kunne reise enklere, rimeligere og tryggere.

Få mer informasjon

Nøkkelforsikringen gjelder

  • NAF-medlemmer med gyldig medlemskap med veihjelp.
  • Nøkkel til privatbil, under privat kjøring.
  • Nøkkel til bil med tillatt totalvekt under 5 tonn disponert av NAF-medlemmet på skadetidspunktet.
  • Nøkkel til lett og tung MC (forutsetter gyldig MC-medlemskap med veihjelp)
  • Utgifter til ny nøkkel, maksimalt kr 7.500 kr.
  • Én skade og én nøkkel per kontingentår.
  • Skade i Europa.
  • Egenandelen er kr 1.000,–.