Einar Elgvin (68) er en livsglad pensjonist fra Kristiansand. Han er også rammet av den nevrologiske sykdommen MS, og selv om han trives best utendørs på tur i rullestolen sin, er han også avhengig av bilen. Og ikke minst av vissheten om at han får kyndig hjelp dersom uhellet skulle være ute, eller om bilen rett og slett ikke vil starte.

Kjør trygt og spar penger som NAF-medlem

Få hjelp av NAFs team av bilbergere, advokater og bileksperter du også!

Få mer informasjon

Økt livskvalitet

– Tryggheten er det aller viktigste for meg – særlig som rullestolbruker. Da er jeg helt avhengig av å kjenne meg trygg i trafikken, sier Einar.

Dermed gir årskontigenten ikke bare mange fordeler, men også en økt livskvalitet for den blide 68-åringen.

– Medlemskapet gir meg veldig trygghet som rullestolbruker. I sommer var jeg på bilferie i Norge i 3 uker – med NAF-kortet i lommeboka. Da er tryggheten bestandig med meg. Bilen min er ti år gammel, så da er medlemskapet gull verdt, stråler Einar.

Kjempeopplevelse

Det fikk han nylig erfare, da hans rullestoltilpassede Volkswagen ikke ville starte.

– Jeg har en Caravelle med plass til rullestol som jeg prøvde å få start på fem ganger. Til slutt ringte jeg NAF. Det ble en kjempeopplevelse, smiler Einar, som har vært medlem i ti år.

6203_NAF_EinarElgvin_0017.jpg

Egil er strålende fonøyd med medlemsskapet sitt, og drar ikke hjemmefra uten NAF-kortet sitt.

Dør til dør-service

For ikke bare fikk han den hjelpen han trengte – Einar forteller også at han ble møtt av en særdeles trivelig og hjelpsom bilberger.

– Når jeg møter folk som denne NAF-mannen, begynner virkelig hjertet å banke – jeg er så takknemlig for den hjelpen og serviceinnstillingen, smiler Einar.

Den kyndige bilbergeren skjønte straks hva som feilte bilen, og fikk den i gang på et blunk.

– Bilbergeren fikk start på bilen med en gang, men forsikret oss om at vi ikke måtte være flaue, for dette var en vanlig feil. Så tilbød han oss å kjøre etter oss til verkstedet og forklare feilen til mekanikerne der. For en service!

Optimist

Som MS-pasient er han altså låst til rullestolen – som han kaller sin gode venn Fridtjof ­– men han er ingen pessimist av den grunn. Tvert imot!

– Jeg prøver å se løsninger der andre ser hindringer. Og da jeg ringte NAF, fikk jeg løsningen servert med en gang!

Han har også benyttet seg av NAFs mange rabatter og medlemsfordeler, og har for tiden parkert sommerhjulene sine på dekkhotell hos Dekkmann.

– Også har jeg begynt å bruke NAF Xtra-kortet mitt for å få rabatt på bensin, legger Einar fornøyd til.