Anse Kjersem og Trygve Engebretsen fra Bærum er begge NAF medlemmer. Det har de hatt nytte av en rekke ganger – og er ikke i tvil om at de har spart mye penger på medlemsskapet!
– Grunnen til det er at NAF medlemskapet er personlig. Anse kjører bilen mest, og det koster bare et lite tillegg å ha et familiemedlemskap. Det er veldig greit at vi har hvert vårt kort. Det er billig forsikring og en trygghet hvor enn man er, sier Trygve, som er kunstner og tidligere reklamemann.

Kjør trygt og spar penger som NAF-medlem

Få hjelp av NAFs team av bilbergere, advokater og bileksperter du også!

Få mer informasjon

Medlem flere ganger

Ekteparet er nå delvis pensjonerte, og har bosatt seg på Kråkerøy. Anse, som tidligere var rektor på Westerdals reklameskole, jobber der fortsatt med uttak av nye elever.
– Jeg har vært medlem flere ganger og fornyet medlemskapet for rundt fem år siden. En bonus er Veiboka, som er veldig kjekk å ha, sier Trygve.
Paret har to biler.
– En ny hybrid Toyota Rav. Den skjer det aldri noe med. Men jeg har et klenodium av en gammel, strøken Volvo, turbo 96 modell med 250 hester. Det har vært noen feil med den, og innimellom har jeg bedt NAF om assistanse til verksted. Men gutta fra NAF Veihjelp har jo fikset bilen selv, så de har sluppet å ta den på verksted. Med den forrige bilen fikk Anse en punktering på Nesodden, sier Trygve.
– Da kom NAF og hjalp meg og fraktet bilen på nærmeste verksted, legger Anse til.

En nøkkel i året

– Det siste var at vi mistet bilnøklene, forteller Anse.
– Det er kostbart å miste nøklene til en ny bil. Det koster mange tusen, og det tar halvannen uke å få ny. Den må innstilles og programmeres, sier Trygve.

Da kom det godt med at nøkkelforsikring er en del av medlemsskap med veihjelp!

– Jeg ringte NAF og sa jeg hadde mistet nøkkelen min. Det viste seg at jeg som medlem har krav på en nøkkel i året. «Bare send inn kvitteringen», var beskjeden, smiler Trygve.
Etter to dager var pengene på kontoen med en liten egenandel.
– Det var helt genialt og uproblematisk. Det sparer du mye på! Det var en kjempeservice. Utrolig sympatisk og imøtekommende kunderådgiver. Alt ordnet seg uten noe som helst problemer, sier en strålende fornøyd Engebretsen.

LYS341025_ANSE_TRYGVE_004.jpg

Anse og Trygve gleder seg til å utforske Irland med leiebil. 

Trygg i utlandet

I sommer går turen til Irland for ekteparet – med tryggheten om at de er godt ivaretatt med medlemsskapet sitt.
–Vi skal leie bil og da er det kjekt å ha NAF i ryggen. Vi har nok hatt hjelp 4-5 ganger av NAF veihjelp og hver gang har det vært helt uproblematisk. Det har vært rask service og velvillighet og hjelpsomhet. Vi kan bare si hyggelige ting om NAF! Jeg tror NAF tjener på at servicen er helt ukomplisert, avslutter Trygve.

Les også NAFs reisetips for bilferie i Norge