Alt var klappet og klart for tidenes norgesferie da Vigdis Kromvoll, samboeren og barnebarnet skulle ut på sommerens bobiltur. Bilen var nylig EU-godkjent, og pakket med god mat, bøker og brettspill til glede for store og små. Lite visste det lille følget at turen snart skulle by på mer spenning enn de hadde håpet på ...

Skummelt å vente på veiskulderen

De hadde ikke kjørt mer enn en liten halvtime langs E6, før det plutselig smalt voldsomt fra motorrommet. Da de åpnet panseret, veltet det røyk ut, og det skulle vise seg at de hadde fått fullt motorhavari på den travle motorveien utenfor Moss.

Les også: Hva gjør du ved trafikkuhell og ulykker?

Heldigvis har bestemoren NAF-medlemskap med veihjelp, og ringte umiddelbart etter en bilberger. Så var det bare å vente på veihjelpen på veiskulderen.
– Det var skikkelig skummelt. Selv om vi sto på veiskulderen, var det en 110-sone, og vi var ganske redde for å bli påkjørt. Jeg hadde temmelig høy puls, spesielt siden barnebarnet mitt var med, sier korpsentusiasten fra Vinterbro.
– Det var ganske krevende med en treåring som egentlig bare ville på campingtur. Vi så på "Bukkene Bruse", og prøvde så godt vi kunne å underholde ham med lek og sang, sier 60-åringen.

Trygt og godt at NAF kom

Heldigvis tok det ikke lang tid før NAF kom for å redde den lille familien som sto strandet og bekymret langs veien. Pulsen til Vigdis roet seg med en gang veihjelpen var på plass.
–Det var utrolig trygt og godt da NAF kom, og ikke minst at de rykket ut med to biler. Da følte vi oss veldig trygge på at vi ikke skulle bli påkjørt mer. Hadde jeg ikke hatt med barnebarnet, så hadde jeg nok ikke vært like stresset.

– Veihjelpen var veldig profesjonell og hyggelig. Bilen ble kjørt til et verksted utenfor Moss. Det gikk smertefritt, forteller Vigdis, og understreker at hun er svært fornøyd over den gode hjelpen hun fikk.

Vigdis_og_barnebarn.jpg

KLAR FOR NYE EVENTYR: Vigdis og Haakon håper neste campingtur blir litt mindre spennende.

Veihjelpen funker

Dette er ikke første gangen Vigdis og samboeren har hatt behov for hjelp av NAF, og hun kan skrive under på at det godt å ha NAF-medlemskapet når uhellet er ute.
– Vi har dessverre hatt bruk for veihjelpen flere ganger opp igjennom årene, og det funker supert hver gang. Dey er liksom så greit å ringe NAF! Men jeg håper jo selvsagt at vi ikke trenger å gjøre det igjen da, sier bestemor Vigdis.

Kjør trygt og spar penger som NAF-medlem

Få hjelp av NAFs team av bilbergere, advokater og bileksperter du også!

Få mer informasjon