Det er stort sett deilig å være norsk i Danmark. Men denne dagen mistenkte Vegar Staff (54), på fleip at danskene spilte nordmenn et puss, og la ut pappstifter ved ferja som en varm velkomst.

Han var nemlig ikke eneste nordmann som punkterte i Danmark den dagen!

Kjør trygt og spar penger som NAF-medlem

Få hjelp av NAFs team av bilbergere, advokater og bileksperter du også!

Få mer informasjon

Lynrask service på en helligdag

Familien Staff fra Drøbak har et sommerhus i Hals i Danmark hvor de tilbrakte årets påskeferie. Påskeaften skulle Vegar hente sin mor som hadde besøkt familie i Randers.

– Med en gang jeg kjørte ut fra sommerhuset merket jeg at jeg hadde punktert. Jeg googlet alt av dekksalg i Danmark, men det var påskeaften og alt var stengt. Da ringte jeg NAF, forteller han.

Som NAF-medlem med veihjelp, har han nemlig bilberging i hele Europa – uansett hvilken bil han kjører.

– De skulle sjekke litt og ringe meg opp igjen. Etter 5 minutter ringte de. De hadde funnet et nyåpnet sted i Aalborg. «Passer det om redningsbilen kommer innen en time?» spurte en hyggelig dame hos NAF.

Flere nordmenn utsatt

Etter en time var de på plass og kjørte både Vegard og bilen inn til Aalborg. Underveis fikk de et nytt oppdrag. En annen nordmann hadde punktert.  Ikke lenge etter ringte jammen en til, også nordmann.

– Jeg spurte redningspersonellet om hvor de hadde gjemt boksen med oppsamlet pappstift? Vegard fleipet med at NAF nok samarbeidet med danskene om å legge ut pappstift når nordmenn kjørte i land fra fergen, for å opprettholde god sysselsetting i påsken. Og det stoppet ikke der. For i Aalborg stod et annet norsk par og også ventet på veihjelp!

Spar penger, bli medlem!

NAF gir medlemmene rabatt på dekk, drivstoff, bilpleie, utstyr, lån og forsikring

Bli medlem i dag

Raskt levert

Etter en time i Aalborg kunne Vegar hente bilen sin.

– Alt i alt tok det 2, 5 timer fra jeg ringte NAF, til bilen var reparert og klar til å kjøres igjen.  Det var utrolig effektivt. Det er godt å få hjelp i en sånn situasjon. Et punktert dekk er jo ingen big deal, men det er fortvilende når sånt skjer på ferie, og du har små barn som må rekke skolen hjemme og jobb som venter. Men gudskjelov så ordnet alt ordnet seg veldig greit hele veien.

Vegar_Staff_hytte.jpg

Heldigvis kom Vegar og familien seg trygt hjem i tide for skole og jobb.

Fornøyd med NAF

Vegar har vært NAF medlem i mange år, og mener han har fått god uttelling for medlemskapet.

– Jeg har fått hjelp fra NAF flere ganger og er strålende fornøyd med medlemskapet. Det funker hver gang!

Les også: Åtte grunner til å være NAF-medlem på bilferie i Europa