Sommeren står for døren, og aldri har det vært så mange som planlegger norgesferie. Å tilbringe fridagene i hjemlandet trenger på ingen måte noe dårlig alternativ for hverken opplevelser eller for lommeboka. 

Kanskje nettopp 2020 blir sommeren dere aldri vil glemme!

Billigere leiebil 

Her har vi samlet en rekke gode ideer og tilbud som vil spare NAF-medlemmer for mange tusen kroner i sommer – og husk at det bare er å melde seg inn her for å ta del i tilbudene. 

Kanskje du trenger en større bil for å legge ut på ferien? Da har du sannsynligvis allerede spart inn årets medlemskontingent på leiebil! 

– Som medlem får du 20 prosent rabatt på personbil, og 25 prosent rabatt på varebil hos Hertz, forteller Peter F. Jacobsen, som er produktsjef i NAF. 

Hotellrabatter i fleng 

Han trekker også fram samarbeid med en rekke hoteller, der du kan spare store summer med NAF-medlemskapet ditt.  

– De Historiske Hotel & Spisesteder satser på at dette blir en knallsommer for nordmenn i Norge. De hotellene som per dags dato ikke er åpne, har gjenåpningsplaner mot sommeren når koronatiltakene letter.  

Jacobsen forteller videre at Nordic Choice Hotels har nå en løpende «staycation»-kampanje, og gode rabatter for alle NAF-medlemmer. 

 – NOVASOL er en annen samarbeidspartner som tilbyr en rekke flotte feriehus med 10 prosent rabatt for våre medlemmer, legger Jacobsen til. 

Oppgrader bilen for ferien 

Det er ikke bare på overnatting NAF-medlemmer kan spare penger. Man skal selvfølgelig komme vel frem også.

– Og det er langt mer enn drivstoffrabatten på opptil 65 øre literen hos Circle K som kommer både deg og lommeboka til gode. Det er det allerede mange tusen medlemmer som har oppdaget i det de er i ferd med å forberede seg til årets sommerferie, forteller leder i NAF Handel, Per Øystein Larsen. 

– Jeg hører for eksempel at mange kjøper hundebur om dagen. Som NAF-medlem har du alltid faste rabatter på en rekke produkter og lasteutstyr hos Autoload. Andre aktuelle produkter er sykkelholdere, takstativ, og mye mer, forteller Larsen. 

Les mer om fordelene her 

– På toppen av de faste tilbudene, så har vi dessuten ofte kampanjer på blant annet sykkelholdere, så her gjelder det å følge med, legger Larsen til. 

Sommerdekk.jpg

GODE DEKK: Sjekk mønsterdybden på dekkene dine før bilferien. Kanskje det er på tide å skaffe nye sommerdekk?

Dekkrabatt 

Norgesferie betyr for mange behov for nye dekk. Er du usikker på sommerdekkene holder en sesong til?

Her kan du lese alt om dekk

Hos Dekkmann får medlemmer 15% på alle sommerdekk og 17% på dekkmerket BestDriveDermed er medlemskapskontingenten fort spart inn her også! 

– Det er verdt å nevne at toppdekket til Dekkmann vant sommerdekktesten i Motor 2019 og fikk terningkast 6 i dekktesten i Dagbladet i 2020, smiler Larsen. 

Rabatt for alle typer bil 

Det er ikke bare bensin- og dieselbiler som kan spare betydelige summer med medlemskapet sitt ved drivstoffpumpene. For elbilister er det også mange fordeler å benytte seg av for å hjelpe på lommeboka. 

– For å få en rimeligere ferie med elbilen i sommer, kan du bruke NAF Xtra-kortet når du betaler for hurtiglading. Da får du minst 15 % rabatt på lading på ladestasjoner over hele landet, forteller leder for elbilteamet i NAF, Monica Godø 

Rimeligere ladeboks  hytteveggen 

Rabatten gjelder til og med på Tesla Superchargers, der NAF-medlemmer er de eneste i verden som får rabatt 

– Det er dessuten alltid tryggest å bruke kredittkort som betalingsmiddel til netthandel, da er du best sikret, forteller Godø 

monica retush-800px.jpg

FORDELER: Monica Godø trekker frem NAF Xtra-kortet som en god måte å spare penger på i sommer.

For å gjøre det enda enklere å lade på ladestasjoner kan du bruke NAF Ladebrikke, som gjelder på ladestasjoner over hele landet. Du sparer også på tilleggsutstyr til elbilen din, som for eksempel ladekabler og digitalt parkeringsur 

– Trenger du elbillader på hytta i sommer, kan du spare tusenlapper på å benytte deg av medlemsrabatten på smarte ladebokser. Du får også en medlemspris på en forbrukervennlig installasjonspakke, hvis du trenger det, sier Godø. 

Gjør bilen klar for langtur

En lang ferietur utsetter bilen for ekstra store påkjenninger, da gjelder det å være forberedt slik at man ikke ender opp med motorstopp eller det som verre er. Den beste forsikringen mot vanskeligheter langs veien er å sørge for å ha en godt vedlikeholdt og kjøreklar bil når ferien starter.

Du kan spare deg for mange bekymringer hvis du sjekker kritiske punkter som olje, kjølevæske, dekk, bremser og batteri før du legger ut på langtur.

– Vi anbefaler å gjennomføre en NAF Ekspress på ditt nærmeste NAF-senter før du drar. NAF Ekspress er en spesialtilpasset service som sørger for at dette viktige vedlikeholdet blir tatt hånd om. Da kan du dra avgårde på ferie med en bekymring mindre, forteller markedsansvarlig i NAF, Anja Repål.

Som NAF-medlem får du kr. 600,- i rabatt på NAF Ekspress

403A3774.JPG

Anja Repål synes flere NAF-medlemmer bør sette seg inn i alle fordelene de har med sitt medlemskap.

Inspirasjon på veien! 

Vi i NAF kan masse om å reise i Norge og ønsker å bidra til at dere får en best mulig opplevelse av denne ferien. Veiboka fra NAF er et svært nyttig oppslagsverk når du skal farte rundt på norske veier. 

veiboka-2018.jpg

TRADISJON: NAF Veibok har vært til stor glede og nytte for NAF-medlemmer i flere generasjoner.

NAF har også utgitt en rekke reisebøker som du kan bruke til å hente inspirasjon til en annerledes bilferie. Alle disse bøkene som du som medlem kan kjøpe til en gunstig medlemspris.

Her er bøkene vi tilbyr:  

Vel frem 

Selv om det blir en annerledes sommer i hjemlandet for mange, tror vi alt ligger godt til rette for gode opplevelser. Uansett hvor ferden går, står våre bilbergere, advokater og bileksperter klare til å hjelpe deg om uhellet skulle være.  

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer – og vel frem! 

Les mer om alle våre medlemstilbud her 

Få rabatter på overnatting, opplevelser, leiebil, drivstoff og mye mer

Bli medlem i dag

medlemsapp.png

Få mer ut av medlemskapet

Med NAF Medlem i lomma har du medlemskapet tilgjengelig hvor enn du måtte ferdes. Tjenestene våre ligger i appen. Kampanjer og rabatter også. Noe vil du alltid finne i nærheten av deg, andre fordeler og muligheter oppdager du med kartfunksjonen underveis.

Les mer og last ned appen her