Hvert år rykker NAFs bilbergere ut til mer enn 15 000 medlemmer med flatt batteri. For få uker siden var det Oslo-mannen Arve Thendrup (71) sin tur til å få hjelp.

– Jeg hadde et utladet batteri fordi bakluka ikke hadde lukket seg ordentlig. Det var en lampe som hadde trukket strøm hele natta, forteller Arve.

Lynrask hjelp

Heldigvis var ikke hjelpen langt unna. Kort tid etter at han ringte 08 505, sto en ifølge Arve trivelig og serviceinnstilt bilberger på døra, klar til å hjelpe.

– Jeg ventet bare ti, femten minutter. Jeg rakk så vidt komme ut av leiligheten før han var på pletten!

Les også: Informasjon om koronaviruset

Usedvanlig hyggelig og serviceinnstilt

Dermed ble det som begynte som en dårlig start på dagen plutselig en hyggelig opplevelse for 71-åringen.

– Han var altså så usedvanlig hyggelig, den mannen. Ikke bare ga han meg startstrøm, men han oljet også baklåsen på min Volvo V70 for å hindre nye problemer. Han ytet virkelig ekstra, og ville ikke ta imot betaling for ekstrajobben en gang, forteller en strålende fornøyd Arve.

– Jeg hadde en boks med smøring til sykkellås, men den syntes han ikke holdt mål, så han brukte en bedre han hadde selv og fiksa låsen. Samtidig sjekket han at batteriet ladet som det skulle. For en service!

_DX_3198.jpg

Hvert år rykker NAFs bilbergere ut for å hjelpe mer enn 15 000 medlemmer med flatt batteri.

Anbefales!

Oslo-mannen forteller at dette er andre gang han har fått assistanse, og at han dessuten benytter seg av andre fordeler, som for eksempel rabatt på EU-kontroll. Han er ikke i tvil om at han vil anbefale alle å ha et medlemskap med veihjelp.

– Det er verdt pengene sine. Jeg vil absolutt anbefale andre å ha det. Jeg fikk et råd av en kamerat. Det er den beste forsikringa du kan ha når du har en gammel bil. I tillegg får man jo magasinet Motor, og er mer enn bare veihjelp.

Kjør trygt og spar penger som NAF-medlem

Få hjelp av NAFs team av bilbergere, advokater og bileksperter du også!

Få mer informasjon