Som NAF-medlem får du nå 20% rabatt på bremseskiver & bremseklosser hos skruvat.no. Skriv inn rabattkoden NAFBREMS i rabattkode i kassa. Legg i tillegg inn ditt medlemsnummer i nytt felt som kommer opp. Tilbudet er gyldig til 4. april 2016 og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Konkuranse
Test dine bilkunnskaper, vinn gavekort på 3000 kr. Ta vår biltest og finn ut hvor bra du egentlig er på biler

Hos skruvat.no får du som medlem av NAF alltid 12 % rabatt på allerede lave priser på reservedeler, tilbehør og serviceprodukter. Skruvat.no har prisløfte på alle deler unntatt på originaldeler og dekk. Finner du samme bildeler billigere en annen plass enn på Skruvat.no, gir de deg samme pris pluss ytterligere 5 % rabatt! 

Slik får du rabatten: Når du kommer til kassa klikk på rabattkode og legg inn medlemsnummer i feltet som kommer opp, og rabatten trekkes fra.

Trygg E-handel

Skruvat.no har en god garanti på alle deler de selger, og hvis du er medlem hos NAF blir det enda bedre - en full 3-års garanti mot produksjonsfeil. De praktiserer 30 dagers bytterett for å gi deg enda bedre sikkerhet.

Enormt utvalg av kvalitetsbildeler - til de beste prisene

En stadig voksende katalog med over 500.000 artikler gir et bredt utvalg av kvalitetsdeler til bilen din. Skruvat samarbeider med industriledende leverandører for å gi den beste kvaliteten og best valuta for pengene. De har reservedeler til alle store bilmerker.