I samarbeid med vår samarbeidspartner på bilpleie, bilpleiekongen.no, har vi fått satt sammen en pakke med de produktene du trenger for å skape et friskt og behagelig inneklima i bilen.

Slik går du frem:

1. Vask bilen innvendig
Start med å vaske bilen innvendig med en god interiør shampoo, f.eks. Autoglym interiørshampoo. Denne inneholder en blanding av overflateaktive ingredienser og luktfjernende midler for hurtig og trygg dyprensing. Den er ideell til dashboard, syntetisk stofftrekk, tepper, takpolstring, vinylbelegg og mange andre stoffer.

2. Innvendig vindusvask
Fortsett med innvendig vindusvask (Smartwax Smartglass). Denne forvandler umiddelbart skitne og kontaminerte overflater til klare, rene overflater uten striper og uklarheter på et blunk. SmartGlass har kraften til å fjerne gjenstridig vindusfilm og -skitt, fastgrodde insekter, rester av trafikkfilm og innvendig fett.

3. Spray med luktfjerner
Spray så med en luktfjerner. X-it luktfjerner er et rent naturprodukt. Det dreper selve luktmolekylene, og fjerner dermed lukten komplett. X-it Luktfjerner dekker ikke til eller skjuler lukt. Den fjerner den permanent!

4. Kluter
Til å påføre og jobbe med produktene må du ha noen gode kluter. I vår pakke har vi valgt Diamond Pearl for interiør; en klut som ikke bare er ekstremt effektiv mot støv, men som gir en rask, tørr overflate uten rester av kjemikalier som kan gi skjolder eller flekker. Ideell for alle harde overflater som dashboard, instrumentpanel, dørpaneler etc.

Til vindusvasken har vi valgt kluten Diamond Window, gul. Det som gjør denne kluten så spesiell, er oppbyggingen av mikrofilamentene, som er satt sammen slik at de har en ‘cutting-effekt’. Dette gir en mer effektiv vindusvask, selv uten bruk av kjemikalier, kun vann!