Oppdag mulighetene i dine nærområder og dra nytte av dine NAF-fordeler når du er hjemme i påsken. Du kan spare på penger på gode restaurantopplevelser hos De Historiske Hotel & Spisesteder. Spisestedene finner du flere steder i Norge, blant annet i Oslo, Bergen og Trondheim. Men også på mindre steder som Røros, Haugesund og Gjøvik, for å nevne noen. Her får du 10 % rabatt for to personer. Husk å bestille på forhånd!


Hard Rock Cafe Oslo

Har du Oslo-påske i år? Da kan du stikke innom Hard Rock Cafe Oslo – her får du
10 % rabatt for opptil seks personer på mat og alkoholfri drikke samt de fleste salgsvarer i Rock Shop. Hard Rock Cafe finner du også i de fleste store byer i Europa og USA.


Sunt og godt fra Marché langs veien

Småturer til familie og venner
Mange benytter anledningen til kortere bilturer for å besøke familie og venner. Langs veien kan du spise sunt og godt hos Marché og få 10 % NAF-rabatt på toppen. Videre kan du få hyggelige opplevelser på attraksjoner og severdigheter som Hadeland Glassverk, Lilleputthammer, Maihaugen, Norsk oljemuseum i Stavanger for å nevne noen – se hele listen her.

Les mer: Gi barna en hyggelig piratopplevelse hos Stena Line i påsken


Ta en overnatting i området du bor i – en staycation

Ta en hotellovernatting i egen by på sparket
Hvis du likevel ønsker å komme deg litt bort i påsken kan vi foreslå en «staycation» i egen by – som NAF-medlem får du 10 % rabatt hos De Historiske Hotel & Spisesteder.

 

NAF ønsker deg og dine en riktig god påske og håper du kan dra nytte av dine medlemsfordeler.