Medlemsfordeler for deg som har elbil

Som elbilist har du også NAF-teamet i ryggen.

Her finner du medlemsfordeler som passer spesielt godt for deg som har elbil eller vurderer å kjøpe.

Som NAF-medlem kan du være trygg på at du får veihjelp – også når du kjører elbil

Bli medlem

NAF Veihjelp når du er tom for strøm

Ingen grunn til rekkeviddeangst; Med NAF Veihjelp får du hjelp uansett årsak – også når du har gått tom for strøm på elbilen. Hvis du har gått tom for strøm får du hjelp til nærmeste hurtiglader innen 20 km slik at du får ladet bilen din og kan kjøre videre.

Les mer om veihjelp for elbil

10 % rabatt på hurtiglading hos Circle K

Er du på farten og har behov for hurtiglading hos Circle K så får du 10 % rabatt som NAF-medlem. Vis medlemskortet ditt i kassen og få rabatten fratrukket med en gang. Du får rabatten på hurtigladere på 16 stasjoner. 

Mer om rabatten hos Circle K

Advokatbistand fra eksperter

NAF Advokater er eksperter på saker knyttet til det å kjøpe, selge og eie bil og har blant annet hjulpet medlemmer med saker knyttet til realistisk rekkevidde på elbilen. Har du behov for hurtig hjelp kan NAF gi deg juridiske råd også etter normal arbeidstid. 

Mer om juridisk hjelp

11 % rabatt på dekk og felger til elbil

Med spesialdekk får du det beste ut av elbilen din. For å få maks rekkevidde er det blant annet viktig å velge dekk med lavere rullemotstand. Som NAF-medlem får du 11 % rabatt på riktige dekk til elbilen din.

Mer om rabatten hos dekkmann

Lavere rente med NAF Miljøbillån

Som NAF-medlem kan du finansiere din nye elbil til lavere rente og gebyrer enn standard NAF Billån (med unntak av noen kampanjeperioder). Du kan låne inntil 100 % av kjøpesummen med inntil 10 års nedbetalingstid.

Les mer og søk om lån her

Og selvfølgelig alle de andre fordelene

NAF er Nordens største organisasjon for trafikanter. Medlemskapet er personlig og du får hjelp i hverdagen og på ferie uansett om du er trafikant, kjører elbil, hybrid, bensin, diesel eller sitter på med andre. Her er flere av fordelene dine som NAF-medlem

Se alle medlemsfordeler

Tips og råd om elbil

NAF, Forbrukerrådet og Norsk Elbilforening har laget en kjøpsveileder for elbiler.

Blir du elbilist nyter du godt av en rekke fordeler. NAF vil at avgiftsfritaket for nullutslippsbiler opprettholdes til disse er konkurransedyktige på...