Planlegg ferien med NAF Ruteplanlegger
Stadig flere oppdager at NAF Ruteplanlegger er et flott redskap til å legge opp interessante turer i Norge. Her kan du få turforslag og opplysninger om attraksjoner, hoteller, campingplasser og mye annet langs veiene. I 2015 var vel 1,7 millioner besøkende innom nettsidene, og tallet er økende.

NAF gir deg appen til bilturen
Det er først og fremst når du er underveis på bilturen at du gjerne skulle hatt hjelp eller råd fra NAF. Hvor ringer du ved bilproblemer? Eller hvor finner du nærmeste Statoil for å fylle drivstoff eller kaffekoppen? Med NAFs fordelsapp får du oversikt over medlemsfordelene dine der du er, både i Norge og i utlandet.

Fordelsappen har flere seksjoner og i  «NAF-eksperten» får du tilgang til viktige guider og veiledninger som du kan bruke i trafikksituasjoner. For eksempel utfylling av skadeskjema, korrekt kobling av startkabler og hva du må gjøre hvis du fyller feil drivstoff. Og skulle uhellet være ute og du trenger veihjelp fra NAF, bruker du appen til å finne din GPS-posisjon slik at bilbergeren vet nøyaktig hvor du er. Les mer om appen og last ned her.

NAFFEN – morsomme spill for barn
Lange bilturer kan lett bli kjedelige for barna og med NAFFEN på iPad eller iPhone kan påsketuren bli både lærerik og underholdende.  I App Store kan du laste ned ulike NAFFEN-spill som lærer barna trafikksikkerhet på en gøyal måte. Les mer her om de ulike spillene.

Les mer: Slik får du glade barn i baksetet

Spar penger på veien med din medlemsfordel på Statoil og Marché
I mars får du 50 øre rabatt på drivstoff hos Statoil med medlemskortet ditt og hele 70 øre hvis du har kredittkortet NAF Xtra. Har du elbil får du 10 % rabatt på hurtiglading hos Statoil.

Glem ikke at du får 10 % rabatt på alle Marchés veirestauranter både i Norge og Europa – og for en familie på tur er det derfor spare mye på å benytte deg av rabatten. Her får du servert sunn og fersk mat.