Gå ikke glipp av rabattene som gir deg billig ferie!

Gratis inngang
for ett barn
i Legoland

Viser du ditt NAF-medlemskort i billettluken i LEGOLAND får du én fribillett til ett barn ved samtidig kjøp av én voksenbillett til full pris. Tilbudet gjelder for ett barn, 3–12 år, i perioden 19. mars til 30. oktober. LEGOLAND® består av mer en 60 millioner LEGO-klosser og byr på WOW!-opplevelser for hele familien.

Les mer og bestill

10 % rabatt hos
Fjord Line
på transportreiser

Fjord Line er et norsk rederi som tilbyr NAF-medlemmer 10 % rabatt på transportreiser mellom Norge, Danmark og Sverige. Du får rabatt på ordinære transportreiser og lugar på strekningene Bergen–Stavanger–Hirtshals, Kristiansand–Hirtshals– Langesund–Hirtshals og Sandefjord–Strömstad.

Les mer og bestill

Ta med bilen
gratis på
Københavnbåten

Hvis du reiser i perioden 1. juni–31. august kan du være heldig og få med deg bilen gratis på ruten Oslo–København. I tillegg får du 10 % NAF-rabatt. Det er 150 gratis bilplasser som er spesielt reservert for NAF-medlemmer. Med andre ord førstemann til mølla!

Les mer og bestill

10 % NAF-rabatt hos Novasol på ferieboliger
i 27 land

Med feriehus fra Novasol ligger alt til rette for en aktiv ferie! Med sitt flate landskap er Danmark et sykkelland i verdensklasse. Nordmenns favorittdestinasjon byr på så mange som 26 panorama-sykkelruter fordelt over hele landet. Med feriehus fra Novasol har du det perfekte utgangspunktet for dagsturer.

Les mer og bestill

15 % NAF-rabatt på Hurtigrutens reiser langs Norges kyst

En reise med Hurtigruten er et minne for livet. NAF-medlemmer får 15 % rabatt på reiser som varer over
23 timer.
Hvorfor ikke prøve en reise med et av de nyoppussede skipene MS Kong Harald eller MS Polarlys?

Les mer og bestill