Meget bra i sidekollisjon mot barriere, med god beskyttelse av alle deler av kroppen.

NB! Citroen Berlingo er identisk med Peugeot Partner. Resultatene vil derfor gjelde for begge modeller.

Bilen ble ikke testet i sidekollisjon mot stolpe, da side- og hodekollisjonsputer ikke er standard, men tilleggsutstyr i de fleste europeiske land. Men i Norge er dette standard, og med norske spesifikasjoner ville bilen fått bedre vurdering av bilens sikkerhet.

Moderat beskyttelse mot nakkesleng

Beskyttelse mot nakkesleng i en påkjørsel bakfra ble vurdert som moderat eller middels  for personer både foran og i baksetene.

Barnesikkerheten for de minste (1,5 åringer) er bra, mens for treåringer mindre bra. Testdukken fikk høye belastninger i brystet. Kollisjonsputen på passasjerplassen kan kobles ut, men markering av bryteren er ikke tydelig nok, og derved får bilen heller ikke poeng for dette.

Skaderisiko for fotgjengere

Fotgjengertesten viser ingen overdreven beskyttelse, selv om støtfangeren og den midtre delen av panseret er bra. Panserkanter, bakre deler av panseret og vindusstolper er harde og gir skaderisiko.

Hastighetsbegrensning er tilgjengelig som ekstrautstyr, og derved vil ikke det gi poeng. I Norge er dette standard. Bilen har ikke automatisk bremsesystem eller kjørefelt varsler.