Men strukturer i dashbordet utgjør en skaderisiko. Derved blir poengsummen redusert for sikkerheten til voksne personer i bilen. Fører ble også utsatt for moderate belastninger i brystet og i beina.

Bra resultater i sidekollisjon mot barriere. Men i den mer alvorlige sidekollisjonstesten mot stolpe, ble det registrert stor belastning i brystregionen, og derfor blir bedømmelsen dårlig på dette feltet.

Dårlig mot nakkesleng i baksetene

Beskyttelse mot nakkesleng i en påkjørsel bakfra var bra for forsetene, men dårlig i baksetene.

Sikkerheten for de minste både de minste og litt større barn er ikke blant de beste, og det oppstod høy nakkebelastning for treåring (dummy). Det er bryter for deaktivisering av kollisjonsputen på passasjersiden, men bryteren er uheldig plassert ved enden av dashbordet og er heller ikke tydelig merket.

Middels fotgjengersikkerhet

Fotgjengertesten er middelmådig, men det er bra beskyttelse mot støtfanger og på store deler av panseret. Harde soner både i fremkant og bakkant av panseret ved vindusstolpene trekker ned.

En bilbeltepåminnelse er standard for førersetet, men er ikke for passasjersetet, derved ingen poeng for det. Heller ikke hastighetsbegrenser eller kjørefeltvarsler er standard, og derved ingen poeng.