Hopp til hovedinnhold

Biltester

Skoda Rapid var fjorårets store overraskelse. Nå er Spaceback-utgaven her – nesten like stor som VW Golf, men 50 000 kroner billigere.

Volkswagen e-Golf kommer sent, men godt. Det gir konkurrentene god grunn til å skjelve i buksene.

Nye Mazda 3 er tøffere å se på, kombinerer kjøreglede og komfort på en flott måte og slår VW Golf og Toyota Auris på pris.

Audi Q3 har vært ute en vinterdag før. Med Quattro firehjulstrekk og høy bakkeklaring slipper du å bekymre deg over nattens snøfall.

Hyundai har sett seg lei på at i10 blir overkjørt på salgsstatistikken av søstermodellen Kia Picanto.

BMW i3 er den mest spennende elektriske bilen så langt. Den er bygget av superlette materialer, ser kul ut og er overraskende rimelig.

Toyota Auris Touring Sports er den første hybride stasjonsvogna i kompaktklassen. Den har et bagasjerom på størrelse med storebror Avensis og gir en stressfr...

Citroëns nye C4 Picasso har et spennende ytre, men det er først når du kommer bak rattet at du virkelig får romskipfølelsen.

Lille Adam er noe helt for seg selv: Upraktisk, ganske dyr, men usedvanlig stilig og oppsiktsvekkende.

Om jeg lukker øynene kan jeg godt forestille meg at det er en Audi jeg sitter i. Så bra er nye Skoda Octavia.

En god pris, lang garanti, sju seter som standard og et flott utseende skal sørge for at norske familier velger nye Kia Carens framfor Ford C-Max og VW Touran.

Litt større, litt mer komfortabel og litt bedre utstyrt. Og fortsatt gir den permanente firehjulstrekken nye Subaru Forester et forsprang på dårlige veier.

Et lite spark bak, luken åpner seg og du kan lempe varene inn i det store bagasjerommet. Nye Ford Kuga er først ute med automatisk baklukeåpning.

Nye Toyota Rav4 byr ikke på de største omveltningene. Og takk for det. Her går alt som på skinner fra første meter.

Bilkjøper Nils K. Skare har trolig gjort alt for å finne den beste bruktbilen. Han valgte Mazda 2.