Produsent: Packline
Produktnavn: NX Premium
Cirkapris: 14 500 kr   
Totalkarakter 1-10: 9.4

Helt til topps

Packline NX Premium får toppscore med 10 av 10 mulige poeng på begge kollisjonstestene og er et godt valg for deg som vil ha en solid og trafikksikker takboks. Lasten blir værende igjen i boksen, lastereimene holder og det er ingen skade på boksen, verken i 30 km/t eller 40 km/t. 

NX Premium får også gode tilbakemeldinger fra panelet som testet brukervennlighet. De oppgir at det ikke er noen skarpe kanter på boksen, at det er tydelige instruksjoner for montering og bruk, at den er lett å åpne og at det er enkelt å feste lasten. 

På minussiden bemerker testpanelet at NX Premium er litt vanskelig å stenge, og at boksen er tung å løfte opp på taket, noe som henger naturlig sammen med at dette er en glassfiberboks. Med sine 29 kg er NX Premium den nest tyngste boksen i testen, etter glassfiberboksen fra Skiguard som veier 35 kg.

Totalt får Packline NX Premium en score på 9.4 av 10 mulige poeng.

Takboksen har en vektbegrensning for last på 75 kg, men vær oppmerksom på at grensen for tillatt taklast på taket begrenser hvor mye vekt du kan legge i takboksen. Når du skal beregne hvor mye vekt du kan ha på taket av bilen, må du trekke fra vekten av takboksen og takstativet først. Les mer om vekt i takboksen.

Vi har kollisjonstestet åtte takbokser. Sjekk ut hele takbokstesten!

6.Packline NX premuim.jpg

Takboks: Packline NX Premium

Slik testet vi takboksene

Takboksene er kollisjonstestet i 30 og 40 km/t i et laboratorium og brukertestet av et panel. Boksene er pakket med fire par ski og to vesker med sandsekker for å oppnå ønsket vekt.

Testresultat Packline NX Premium:

Kommentar: Best i test. Klarer alle kollisjonstester uten anmerkninger. Kraftig boks i glassfiber. Relativt tung.

Delkarakter fra 1 til 10, der 10 er best (vekt av totalkarakter i parentes)

Kollisjonssikkerhet - 30 km/t (30%) 10.0
Kollisjonssikkerhet - 40 km/t (30%) 10.0
Brukervennlighet (40%) 8.5

Utvalgte måleverdier fra testen:

Kollisjon 30 km/t Lasten blir igjen i boksen og boksen er uten skader.
Kollisjon 40 km/t Lasten var igjen i boksen og boksen var uten skader.
Brukervennlighet/håndtering Ingen skarpe kanter. Tung og vanskelig å løfte opp. Lett å åpne, men litt vanskeligere å stenge. Lett å sikre lasten. Tydelige instruksjoner.

Produktfakta:

Materiale Glassfiber
Maks lastevekt / boksens vekt (kg) 75 / 29
Volum (liter) 430
Åpning Bakre del løftes opp