• Magicshine MS 628c (sett med frontlykt og baklykt)
  • Pris 1499,-

Dette er den sterkeste lykten i testen, en multisportslykt som du gjerne kan ta med på skogstur. Litt for mye plunder å ta av og på lykt og batteri til at den egner seg til hverdagspendling.

Modell Magicshine ms628c
Leverandør XXL
Pris 1499
Oppgitt lumen 3200
Batteri 2 x ladbare li-ion batteri, 6000 mAh/4000 mAh. Brukstid: fra 1.8 timer full styrke til 7 timer blinking (vi opplevde at den slo seg av etter kort tid på full styrke)
Brukervennlighet Enkel betjening av lykten og lett å feste til styret med en gummiring. Løst batteri  festes med borrelås til rammen på sykkelen. Vi likte ikke at borrelåsstroppene også var løse og måtte festes til batteriet. Lykten kommer i sett med baklykt, fjernkontroll og feste til bruk som hodelykt, men vi fant ingen god måte å feste batteriet på ved bruk som hodelykt.  
Lys Den sterkeste lykten i testen. Svært godt lys med god spredning. Vi opplevde at lykten slo seg av relativt fort på full styrke. (Lykten har overopphetingsvern.)
Totalvurdering Svært god lykt som du godt kan ta med deg på skogstur i mørket. Ikke like godt egnet til daglig bruk pga plunder med feste av batteripakken. En fin pakke til en god pris for de som vil ha en multisportslykt, men med noen svakheter i feste av batteri til sykkel og ved bruk som hodelykt trekker ned. 

 

Magicshine MS 628 C full styrke

Magicshine MS 628 C laveste styrke