• Sigma Lightster 
  • Pris 299,- (527,-)

Denne lykten har ikke det sterkeste lyset, men det beste for møtende trafikanter. En grei pendlerlykt som gir deg litt lys når du trenger det på mørke veier en gang i mellom.

Modell SIGMA Lightster
Leverandør Clahs Ohlson
Pris 299 (527)
Oppgitt lumen Nei
Batteri 4 AA batterier (lademulighet til batterier som ekstrautstyr)
Brukervennlighet Enkel betjening og lykten festes enkelt til styret med en brakett. Vi synes det er et minus at lykten har løse AA batterier, men den har inngang for ladeledning til batteriene og oppladbare batterier og ladeutstyr kan kjøpes som ekstrautstyr.
Lys Sigma Lightsterhar veldig riktig lys og er den eneste lykten som har en konstruksjon som gjør at lyset ikke blender andre trafikanter. Greit lys på lang avstand i lysmålingen, men som bildene av lyskjeglene viser er lyset ikke så godt på nærhold som hos Magicshine MJ890 og Lezyne Micro Drive.
Totalvurdering Dette er en lykt vi kan anbefale  fordi den ikke blender møtende trafikk. Det er en grei pendlerlykt som gir deg litt lys når du trenger det på mørke veier en gang i mellom. Fordi ladeordning er ekstrautstyr, og bare til løse ladbare batteri, er den likevel ikke vår favoritt til pendlerlykt. 

Sigma Lightster (kun én styrke)