Sykkelvognene som er testet

Burley Bee er lett å slå sammen, men litt tungvint å slå opp med bøyler som må presses på plass i forhold til hverandre. Hjulene monteres enkelt på og av med en knapp. Vognen har lite ekstra komfort for barna, men en stor  og god bagasjeplass som gjør det enkelt å få inn og ut bagasj

Feste av regntrekket i forkant virker litt for dårlig og vi får inntrykk av at dette lett kan løsne. Du kan ikke justere selene til midtstilling med tanke på ett barn, og det kan være litt upraktisk for de som har ett barn i vognen.

To glade gutter

 To glade gutter tester Burley Bee.

Testresultater

Merke/modell Burley Bee
Flerbruksvogn eller ikke Ikke flerbruksvogn
Bremser Ja
Ca pris 3799,-
Montering/demontering av vognen  
Montering av vognens festearm til sykkelen LETT
Slå sammen, slå opp vognen MIDDELS LETT
Å ta av og på hjul på sykkelvognen MIDDELS LETT
Bruk av vognen  
Hvor lett/vanskelig er det å feste barnet/barna i selen?  LETT
Hvordan opplever du komforten for barnet/barna MIDDELS GOD
Hvordan er plassen til barnet/barna MIDDELS GOD
Hvordan er bagasjeplassen i vognen GOD
Hvordan er vognen å sykle med GOD
Hva er din opplevelse av trygghet og sikkerhet ved bruk av vognen? GOD
Generelt inntrykk av vognen:  MIDDELS SOLID
Total score 4

Dette mente testdeltakerne:

Ayisha: - Denne vognen var grei å håndtere, men den var ikke komfortabel for barna. Det var dårlig regntrekk og hver gang vi kjørte over en bump så dunket barna opp i stål bøylen over hodet deres. (NAF kommentar: Dette skyldes antakeligvis at bøylen ikke var satt skikkelig på plass.) Jeg gir den karakter 4  

Julia: - Jeg likte denne vognen. Den var god å kjøre med og lett å feste og manøvrere. De tekniske løsningene var også bra. Men min sønn på 5 var litt for stor for setene. Det var også litt synd at han ikke kunne sitte midt i vognen på grunn av selene. Jeg gir den karakter 5. 

Miriam: - Denne vognen var veldig lett å slå sammen, det var god plass til bagasje og ganske gode seler. 4 åringen likte at det er lommer og vinduer i vognen. Det er dumt at det ikke var håndtak og ekstra hjul (så den kan brukes som trillevogn.) Festet til sykkelen var litt kronglete. Jeg gir den karakter 4. 

Maria: - Siden ikke begge sykler til jobben og vi ikke har bil, så er det upraktisk at den ikke kan brukes som trillevogn. Vognen tar liten plass når den er sammenslått. Gul farge falt ikke i smak hos guttungen og den fikk tommel ned fra ham. Jeg gir den karakter 2. 

Janne: - Burley Bee var lett og god å sykle med. Den er også lett i vekt og enkel å håndtere, og blir liten og fin sammenlagt. Jeg likte ikke løsningen for feste av spruttrekket med gummistropper. Trekket kunne ikke strekkes skikkelig. Det er enklere med borrelås. Vognen var også litt plundrete å slå opp. Jeg gir den karakter 5.

Dette mente barna:

- Likte fargen!

Testdeltaager, Aiysha

Ayisha mener at Burley Bee ble ukomfortabel for barna.