Reflekstesten 

Refleks behøver ikke å være kjedelig. I fjor testet vi skjerf, handlenett og strikkevotter med refleks i og sammenlignet med vanlige refleksprodukter. Den tradisjonelle refleksvesten var en klar vinner i testen, men handlenettet med reflekterende stoff gjorde det også godt i testen. 

Les reflekstesten her!

Årets test av sykkelhjelmer for barn  

Skal du kjøpe sykkel til barna i julegave? Da er sykkelhjelmen viktig å ta med. Årets test av sykkelhjelmer til barn viser at hjelmer med MIPS-funksjon er tryggest.

Les hjelmtesten her! 

Kjør trygt og spar penger som NAF-medlem

Få hjelp av NAFs team av bilbergere, advokater og bileksperter du også!

Få mer informasjon

Vinterdekk til sykkel 

Flere og flere sykler på vinteren. Kanskje kjenner du noen som vil prøve seg som vintersyklist, men som trenger et ekstra puff for å komme i gang? Det viktigste er at sykkelen er skodd riktig. Vi har testet vinterdekk til sykkel, og piggdekket fra Clahs Ohlson gjorde det aller best. 

Les vinterdekktesten her! 

Elsykkeltesten 2018 

Julegave til deg selv? I årets test av elsykler testet vi åtte sykler som kan egne seg godt til deg som vil pendle med elsykkel.  

Les testen av elsykler her! 

Vinterdekktest for bil 2018 

Piggdekket fra Nokian er best, og Pirelli er årets piggfrie overraskelse i årets store test av vinterdekk. Her finner du oversikten over alle de 16 dekkene som er testet. 

Les vinterdekktesten her! 

Test av bilstoler for barn

I årets test av bilstoler testet vi fremoverlente bilstoler til større barn. Testen viste at det var store forskjeller i sikkerheten på stolene ved en kollisjon. 

Les testen av barnestoler her! 

Test av takbokser 

Skal du ta med deg familien på skitur i julen? I NAFs kollisjonstest av takbokser 2016 var det mange av takboksene som falt gjennom.

Les testen av takbokser her!