MC klubb logoNAF MC Møre Og Romsdal

Landstreff 2024

Vi ønsker hjertelig velkommen til NAF MC Landstreff 2024 og markering av NAF 100 år! Helgen 5. til 7. juli arrangerer vi landstreff i Molde, og nå er det åpnet for påmelding!

Forside landstreff oppdatert 18.2
fredag 05.juli — søndag 07.juli

2024

Scandic Seilet

Gideonveien 2, Molde

Om arrangementet

Landstreffet er den største sosiale arenaen for våre medlemmer, og det kommer deltagere fra NAF MC-klubber over hele landet. Dette er en unik mulighet til møte andre mc-interesserte og knytte vennskapsbånd over det ganske land.

Vi bor på flotte Scandic Seilet ved sjøkanten i Molde, landstreffet og markering av NAF 100 år vil sette preg på bybildet denne helgen.

OBS ny informasjon 22.3: Vi har snart fulltegnet våre forhåndsreserverte rom på Scandic Seilet. Vi har derfor inngått avtale med Scandic Alexandra Molde for alternativ overnatting og frokost. Dette er et meget godt alternativ få minutters gange fra Scandic Seilet. Om du melder deg på og velger å bo her, vil vi sørge for at du er inkludert i treffet og alle våre aktiviteter.

Treffet holdes i et område fylt av fantastiske motorsykkelveier, og opplevelser både med og uten motorsykkel. Her kan alle fylle helgen med det de måtte ønske!

Det jobbes med programmet for helgen, fellesturen planlegges på fantastiske motorsykkelveier som de færreste tilreisende har kjørt på tidligere – meld dere på!

På landstreffet i 2022 måtte vi dessverre avbryte den planlagte turen over Aursjøen på grunn av værmessige utfordringer. Dersom interessen er der (og vær og føre tillater det) vil vi arrangere denne turen før landstreffet offisielt starter, det vil si fredag 5. juli. Meldt deg på allerede nå om du kan være interessert!

Vi vil også legge til rette for de som ønsker å finne de fineste rutene til for eksempel Atlanterhavsveien eller Trollstigen.

Det vil bli spennende utstillere, 100 års markering, festmiddag, musikk og dans.

For påmelding og informasjon om årets treff klikk her.

Vi ber deg lese nøye informasjonen som står i påmeldingsskjemaet, og merk spesielt at begge deltagere i delt dobbeltrom skal sende inn eget skjema for å bli registret med sine valg for helgen. Alle priser er oppgitt pr. person.

Pris kr. kr 3 500,- pr. person i delt dobbeltrom for hele helgen.
Pris kr. kr 4 300,- for enkeltrom for hele helgen.

Dette inkluderer blant annet velkomstpakke, middag fredag, lunsj "to go" lørdag, festmiddag lørdag og overnatting med frokost.

Vi tar imot påmeldinger så langt vi har kapasitet, men «førstemann til mølla» gjelder. Bestiller du før 15. mai håper vi å kunne tilby alle som ønsker det plass på landstreffet. Bestillinger er bindende etter 15. mai.

Arrangement annonseres også på våre facebooksider samt egen facebookside for NAF MC Landstreff 2024– følg oss der for jevnlige oppdateringer frem mot treffhelgen!

Har du spørsmål om påmelding til treffet: ta kontakt med Atlantic MICE TIBE på e-post post@atlanticmice.no.

Har du andre spørsmål om treffet og helgen: send en e-post til nafmcmr@naf.no eller ta kontakt med Geir på telefon 90 93 03 05.

Håper vi sees i Molde!

Hilsen arrangementskomiteen

NAF MC Møre og Romsdal