NAF avdeling Ålesund og omegn har nytt og moderne testesenter i Storevågen i Vegsund, 15 km fra Ålesund sentrum og 3 km fra ”Moabyen”. Plasseringen gjør NAF-sentertet enkelt tilgjengelig for våre medlemmer både på indre- og ytre Sunnmøre. Senterleder og hans tre testere er meget motivert for å ta imot både eksisterende og nye medlemmer.

NAF avd. Ålesund og omegn har avtale med advokat Knut-Asbjørn Solevåg med kontoradresse Kongens gate 2, 6002 Ålesund. Telefonnummer 70109390. E-post : advokat@solevag.no Advokaten tar imot medlemmene for juridisk bistand i forhold til bl.a. bilrelaterte saker.

Volsdalen Camping er eid av NAF avd Ålesund og omegn. Campingplassen ligger fint plassert med gangavstand til Ålesund sentrum og har 15 hytter, 14 hybler, teltplass og plass for både campingbiler og campingvogner. Plassen er under stadig utvikling og har de siste årene vært gjennom en oppgradering . Plassen har også et lokale som leies ut til møter og selskapsarrangementer.

Avdeling Ålesund og omegn har et sterkt og veldig aktivt motorsportmiljø. Ålesund Motorstadion har stor aktivitet gjennom hele uken og året. NAF Motorsport Ålesund (NMÅ) er en av de motorsportklubbene i Norge som har flest arrangementer i løpet av et år og aktivitetene blir omtalt på www.nafmotorsport.no. NMÅ har tilbud for Bilcross, RCN, Rally, Rallycross, Biltrail, ATV, Radiostyrt bilsport og Autoslalom. NMÅ har Norges Cup- og NM-vinnere i flere klasser og utøverne hevder seg meget godt på både nasjonalt og internasjonalt plan. NMÅ har flere ganger arrangert både NM og Norges Cup i forskjellige klasser. NAF Motorsport Stranda har flott anlegg for ATV og motorcross.  I 2009 hadde NMÅ 75 års jubileum! 

Avdelingen har omtrent 40 tillitsvalgte i lokalavdelingsstyret og forskjellige komiteer.

Kontakt:

Styreleder: Dag Halkjelsvik, Tlf. 917 68002 eller på e - post: daggen@nafmotorsport.no