I forbindelse med vårt 90 års jubileum høsten 2021, har vi besøkt vår medlemmer med medlemskap fra 1950 tallet.

Her kan dere lese om disse hyggelige besøkene hilsen leder Vidar Holum.

Arne Halvorsen Eiksmarka Bærum medlem siden 1951 og kjører fortsatt bil med alle attester i orden.

Han kjøpte sin første bil en Studebaker av fotballlegenden i Per Bredesen og var i Roma og hentet den. Ellers mange turer til familie på vestland og i embets medfør som informasjonssjef i flere store selskaper.

Han fikk sitt fortjente diplom og bok og pin.

 

 

Per Elias Nebb Rosenlund Jongsåsen Bærum  

Medlem siden 1953 og bilentusiast med både Porsche og Mercedes SL i samlingen fra han jobbet i utlandet. 

Første bil var en Chevrolet fra 1946 til kr 500.- Som fort ble byttet ut med Saab totakt når han skulle kjøre på vinterveier mellom Oslo og Nord-Trønderlag.eller til studier på NTNU. 

Hyggelig å få dele ut  Diplom NAF-pin og Jubileumsbok, og få et garasjebesøk hos en skikkelig sportsbil entusiast.  

 

Per Lunde Heggedal Asker 

Drev gartneri som han overtok etter sin far, og tok lappen i Oslo som 18 åring. 

Faren hadde kjøpt en grønn Peugeot varebil som trengte sjåfør i gartneriet. 

Per kjører fortsatt bil og planla Danmarkstur til sin datter med ferge og det det hele. NAF AB takket for besøket og gleden av å overrekke Diplom NAF-pin og Jubileumsbok 

Ivar Gjerstad Reistad i Asker

Tok også lappen som 18 åring faren hadde kjøpt en Ford Prefekt i 1946. Ivar jobbet hos Union og solgte avispapir verden rundt og hadde selvfølgelig også en Ford som firmabil. 

Nå hadde han levert lappen og kjørte ikke bil mer det synes han var greit. 

Han bekymring nå var hva som ville skje med E18, fordi huset lå i byggelinja til ny E18.  Det var moro å overrekke Diplom, NAF-pin og Jubileumsbok til en vital kar som fortsatt var NAF medlem. 

I dag besøkte leder i NAF Asker og Bærum , spreke og 95 år gamle Bjørg Marie Wigen på Torstad  Tunet på Nesbru. I sammenheng med avdelingens 90 årsjubileum og litt Covidforsinket besøker vi vår eldste medlemmer med diplom NAF-pin og jubileumsbok. 

Bjørg Marie fra Billingstad opprinnelig som fortsatt har lappen og bil, fortalte at hun ble medlem i NAF i 1946 omtrent samtidig som hun kjørte opp i en A Ford på Adamstuen. Hun fikk beskjed av bilsakkyndige at han synes hun var lat på håndbrekket, med den spreke Forden hadde hun fått drillet in å holde den på clutchen, så bakkestart nedi Kirkeveien hadde hun full kontroll på.  Som NAF Asker og Bærum medlem gledet hun seg over minnene  med alle de fine turene innen og utenlands. Bjarne Røhne arrangerte turer og de besøkte SAAB og Volvofabrikken i Sverige, var på testbane hos  Ford i Belgia blant annet. 

Hun hadde også kjørt mye fordi hun og manne hadde en kal fordeling av kjørtid, de byttet på og kjærte en time hver. 

Dette var et trivelig besøk hos et av våre trofaste medlemmer,  

hilsen Vidar Holum leder NAF avd. Asker og Bærum.