Søndag 18. januar kl.18:00 blir det en markering i Korskirken for pårørende og etterlatte av omkomne og skadde i trafikken i 2014.

I Norge har vi i flere fylker en årlig minnemarkering for alle som omkommer i trafikkulykker. Til denne minnemarkeringen inviterer vi alle pårørende av de omkomne til middag og deretter til en minnemarkering i kirken.

I Hordaland inviteres pårørende og etterlatte av de omkomne til middag på Radisson blu Hotel Norge, med en påfølgende minnemarkering i korskirken.

Minnemarkeringen i kirken er et åpent arrangement, og alle som ønsker å delta er velkommen. I kirken vil det være musikk, sang, taler, blomstenedleggelse, navnelesing og lystenning for hver av de omkomne i trafikken. 

Arrangementet er et samarbeidsprosjekt mellom:
Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL) , Bergen brannvesen, Bergen Domprosti, Bergen kommune, Samferdselsetaten, Bjørgvin Bispedømme, Gjensidige forsikring, Helse Bergen HF, Ambulansetjenesten, Hordaland fylkeskommune, Hordaland politidistrikt, Norges Automobil Forbund (NAF), Norges Lastebileier-Forbund (NLF), Norsk Luftambulanse (NLA), Norges Motorsykkel Union (NMCU).