Tidligere daglig leder, Roar Friestad har valgt å gå av med pensjon. Vi i NAF avd. Egersund og Omegn takker Roar for hans innsats på Steinsnes Camping.

Ny daglig leder er på plass. Hun startet 1 januar og heter Merethe Sundstø. Merethe skal sammen med sin mann Kenneth, stå for den daglige driften av campingplassen.  Merethe er fra Egersund og har skaffet seg allsidig praksis og solid erfaring fra arbeidslivet. Hun har blant annet arbeidet som renholdsarbeider i NSB ved Jærbanen, etterfulgt av variert arbeid ved Statoil Egersund og Sunkost Egersund. Hun har også vært innom betongindustrien, hvor hun har arbeidet som forskalingssnekker/jernbinder. Hun tar økonomi og ledelsesstudier på deltid.

Kenneth er utdannet sosionom og har etter endt utdanning arbeidet ved sosialkontoret i Hå. De siste tolv årene har han vært daglig leder i EIK avd. fotball.

De nye «driverne» ser et stort potensial med spennende utfordringer i driften av campingplassen. Som daglig leder ønsker Merethe å gjøre sitt aller beste for at campingplassen skal fremstå som attraktiv for gjestene!