Aktiviteter og kurs høsten 2019

Høstens program finner du under  Aktiviteter

Denne høsten kan vi tilby følgende;

trygge skoleveier

NAF-kampanjen Med hjertet i halsen er et krafttak for trafikksikkerhet. NAF inviterte folk til å sende inn tips om veistrekninger og skoleveier der de kjører med hjertet i halsen.

Med hjertet i halsen

Det har kommet inn mange gode tips fra hele landet, også fra  innbyggere i Follo. Vi jobber nå med å kartlegge innmeldte skoleveier, ta kontakt med tipsere og videre kommunisere med aktuelle skoler/kommuner. 

Mer informasjon om den nasjonale kampanjen finner du HER.  
__________________________________________________________________

Åpen dag ble arrangert på øvingsbanen i Frogn lørdag 7. sept

            
125 biler med ivrige sjåfører og passasjerer fikk testet ferdigheter på glatt føre, effekten av bråstopp og velt, og trafikkunnskaper i quiz. Det gikk unna på pølser, brus, kaffe & kringle og tross regnværet var det bare blide mennesker å se! Takk for oppmøtet og velkommen tilbake 29. feb-20.

Follomesterskapet i sykling/trafikkunnskap - resultater fra Landsfinalen

Beste jente og gutt fra Sykkelfinalen i Follo deltok i Landsfinalen. Fra Follo stilte Camillla Lundqvist fra Rustad skole og Danielis Kasparaitis fra Myklerud skole.
I landsfinalen vant Camilla jenteklassen og Danielis ble nr 2 i gutteklassen! Begge deltok i den internasjonale finalen i Geneve i september og NAF endte på en hederlig 19. plass, nr. 3 blant de vesteuropeiske landene.
sykkelfinale i Geneve 

Det er fortsatt behov for frivillige til styret og trafikksikkerhetsaktiviteter. Ta kontakt med Bjørn Loge på mob 976 76 753 hvis du vil jobbe som frivillig. 

Alle henvendelser til Teststasjonen rettes til NAF Kundesenter
tlf: 23 21 31 00.