VI KJØRER HJULSKIFTSKAMPANJE FRA 1.OKTOBER-1. NOVEMBER!

Fin medlemspris, skift til vinterhjul hos en NAFdekkpartner. Vi gir medlemmene 200 kr i rabatt hos Dekkmann i Ski (23699245), Superdekk/Mekonomen i Vestby og Dekksenteret Nesodden!!

imagenibdc.png

Lokalavdelingens kontor på Mastemyr er åpnet for besøkende mandager og tirsdager 9-14.

Bobilkurs på øvingsbane 

NAF avd. Follo har utviklet et nytt kurstilbud til bobilsjåfører. Kurset vil foregå lørdager på NAF Øvingsbanen Nesodden og består av en teoridel, bli kjent med bobilen (vekt og lastekapasitet) og enkle praktiske øvelser på banen. Både erfarne bobilsjåfører og nybegynnere vil ha nytte av et slikt kurs.
Kurset tilbys våre medlemmer til en gunstig medlemspris. Ikke-medlemmer kan også melde seg på, men da til en ikke sponset pris. 

Les mer om bobilkurset HER

Det ble avholdt generalprøve på øvingsbanen 6. mars og et testkurs 12. juni, begge dager med et meget vellykket resultat. Vi håper å kunne invitere medlemmer til kurs fra høsten-21 og ber dere følge med på våre hjemmesider, Facebook og nyhetsbrev for informasjon når datoene for bobilkurs er klare!

Test av kurs 12. juni

Klikk på bildet for å lese mer på vår Facebook-side.

testdag for bobilkurset

Hjulskiftkampanjen er avsluttet. Vi kjører ny kampanje til høsten.

Årsmøte 2021

Årsmøte i lokalavdelingen ble avholdt digitalt 27. april-21. Valg ble gjennomført, det sittende styret fortsetter og det ble valgt inn to nye tillitsvalgte som vararepresentanter. Regnskap 2020 og budsjett 2021 ble godkjent, likeledes plan for oppfyllelse av målrettede oppgaver for 2021.

Vi ønsker oss flere frivillige/ressurspersoner som kan hjelpe til ved kurs og arrangementer, og håper du sender oss en e-post til follo@lokal.naf.no hvis du vil bli med i gjengen!

 

Sikker på sykkel 2021 og Follomesterskapet

Invitasjon ble sendt alle barneskolene i Follo i mars og vi har mottatt gode tilbakemeldinger fra flere skoler. Vi håper å kunne arrangere Follomesterskapet, et distriktsmesterskap for skolene i Follo, i september/oktober-21 og vil komme tilbake med nærmere informasjon til de skolene som har meldt seg på. 
Les mer på siden Sikker på sykkel.

Sikker på sykkel

Hvis dere ikke har mottatt invitasjonen, etterlys den gjerne til e-post follo@lokal.naf.no så ordner vi det!


NAF Senter Mastemyr holder åpent som normalt. Timebestilling for EU-kontroll, mm gjøres pr tlf 08505 eller på senterets hjemmeside.

Kolbotn skole arrangerte trafikksikkerhetsaksjon 14. oktober 2020 
NAF avd. Follo deltok med reflekser og utdeling av diplomer. Vi bisto også med markeringer av utrygge punkter på skoleveien. Takk for at vi fikk være med på en flott og viktig markering 😊👍🏼

Trafikkaksjon på Kolbotn skole 14. oktober 2020


Lokalavdelingen må dessverre avlyse alle planlagte kurs for høsten 2020 og våren 2021 på grunn av den fortsatt usikre situasjonen rundt korona. 

Når smittesituasjonen bedrer seg og samfunnet åpnes mer igjen vil vi umiddelbart vurdere muligheten for kurs og arrangementer innenfor trygge rammer. 

Ta vare på deg selv og de rundt deg i denne spesielle tiden 💛

Vi håper å gjenoppta kursvirksomheten fra august/september 2021.

 

sikker på sykkel avlyst

Årets Sikker på sykkel må dessverre avlyses som en følge av koronakrisen. Det blir dermed ingen distriktfinaler eller landsfinale i 2020.

Det anbefales at skolene legger ut linken www.sykkeldyktig.no på Teams og bruker undervisningsopplegget for elever i 4.-7. trinn.

NAF avd. Follo ser frem til å gjenoppta det gode samarbeidet med skolene i Follo når unntakstilstandene er over.

Seniorkursene i mars og april avlyses

På grunn av den usikre situasjonen omkring spredning av corona-viruset og myndighetenes anbefalinger velger NAF avd. Follo å avlyse vårens seniorkurs. Vi håper på forståelse for dette og vil kontakte deltakerne når det blir forsvarlig å arrangere kurs og samlinger igjen.

Alle berørte/påmeldte har mottatt egen informasjon på e-post.

Vi holder kontoret stengt under spredningsfaren for koronavirus og åpner igjen når det er forsvarlig. Våren 2020 - Årsmøte og aktiviteter

 

 

Aktiviteter og kurs våren 2020 

NAF avd. Follo aktiviteter våren 2020

Denne våren tilbyr NAF avd. Follo bl.a. følgende (klikk på kurs/aktivitet for mer
informasjon) :

trygge skoleveier

NAF-kampanjen Med hjertet i halsen er et krafttak for trafikksikkerhet. NAF inviterte folk til å sende inn tips om veistrekninger og skoleveier der de kjører med hjertet i halsen.

Med hjertet i halsen

Det har kommet inn mange gode tips fra hele landet, også fra  innbyggere i Follo. Vi jobber nå med å kartlegge innmeldte skoleveier, ta kontakt med tipsere og videre kommunisere med aktuelle skoler/kommuner. 

Mer informasjon om den nasjonale kampanjen finner du HER.  
__________________________________________________________________

Follosjekken, medlemstilbud på NAF Senter Mastemyr

 

Åpen dag ble arrangert på øvingsbanen i Frogn lørdag 7. sept-19

            
125 biler med ivrige sjåfører og passasjerer fikk testet ferdigheter på glatt føre, effekten av bråstopp og velt, og trafikkunnskaper i quiz. Det gikk unna på pølser, brus, kaffe & kringle. Og til tross for regnværet var det bare blide mennesker å se,  takk for oppmøtet !

Follomesterskapet i sykling/trafikkunnskap - resultater fra Landsfinalen 2019

Beste jente og gutt fra Sykkelfinalen i Follo deltok i Landsfinalen. Fra Follo stilte Camillla Lundqvist fra Rustad skole og Danielis Kasparaitis fra Myklerud skole.
I landsfinalen vant Camilla jenteklassen og Danielis ble nr 2 i gutteklassen! Begge deltok i den internasjonale finalen i Geneve i september og NAF endte på en hederlig 19. plass, nr. 3 blant de vesteuropeiske landene.
sykkelfinale i Geneve 

Det er fortsatt behov for frivillige til styret og trafikksikkerhetsaktiviteter. Ta kontakt med Bjørn Loge på mob 976 76 753 hvis du vil jobbe som frivillig. 

Alle henvendelser til Teststasjonen rettes til NAF Kundesenter
tlf: 23 21 31 00.