sikker på sykkel avlyst

Årets Sikker på sykkel må dessverre avlyses som en følge av koronakrisen. Det blir dermed ingen distriktfinaler eller landsfinale i 2020.

Det anbefales at skolene legger ut linken www.sykkeldyktig.no på Teams og bruker undervisningsopplegget for elever i 4.-7. trinn.

NAF avd. Follo ser frem til å gjenoppta det gode samarbeidet med skolene i Follo når unntakstilstandene er over.

Seniorkursene i mars og april avlyses

På grunn av den usikre situasjonen omkring spredning av corona-viruset og myndighetenes anbefalinger velger NAF avd. Follo å avlyse vårens seniorkurs. Vi håper på forståelse for dette og vil kontakte deltakerne når det blir forsvarlig å arrangere kurs og samlinger igjen.

Alle berørte/påmeldte har mottatt egen informasjon på e-post.

Vi holder kontoret stengt under spredningsfaren for koronavirus og åpner igjen når det er forsvarlig. Våren 2020 - Årsmøte og aktiviteter

 

 

Aktiviteter og kurs våren 2020 

NAF avd. Follo aktiviteter våren 2020

Denne våren tilbyr NAF avd. Follo bl.a. følgende (klikk på kurs/aktivitet for mer
informasjon) :

trygge skoleveier

NAF-kampanjen Med hjertet i halsen er et krafttak for trafikksikkerhet. NAF inviterte folk til å sende inn tips om veistrekninger og skoleveier der de kjører med hjertet i halsen.

Med hjertet i halsen

Det har kommet inn mange gode tips fra hele landet, også fra  innbyggere i Follo. Vi jobber nå med å kartlegge innmeldte skoleveier, ta kontakt med tipsere og videre kommunisere med aktuelle skoler/kommuner. 

Mer informasjon om den nasjonale kampanjen finner du HER.  
__________________________________________________________________

Follosjekken, medlemstilbud på NAF Senter Mastemyr

 

Åpen dag ble arrangert på øvingsbanen i Frogn lørdag 7. sept-19

            
125 biler med ivrige sjåfører og passasjerer fikk testet ferdigheter på glatt føre, effekten av bråstopp og velt, og trafikkunnskaper i quiz. Det gikk unna på pølser, brus, kaffe & kringle. Og til tross for regnværet var det bare blide mennesker å se,  takk for oppmøtet !

Follomesterskapet i sykling/trafikkunnskap - resultater fra Landsfinalen 2019

Beste jente og gutt fra Sykkelfinalen i Follo deltok i Landsfinalen. Fra Follo stilte Camillla Lundqvist fra Rustad skole og Danielis Kasparaitis fra Myklerud skole.
I landsfinalen vant Camilla jenteklassen og Danielis ble nr 2 i gutteklassen! Begge deltok i den internasjonale finalen i Geneve i september og NAF endte på en hederlig 19. plass, nr. 3 blant de vesteuropeiske landene.
sykkelfinale i Geneve 

Det er fortsatt behov for frivillige til styret og trafikksikkerhetsaktiviteter. Ta kontakt med Bjørn Loge på mob 976 76 753 hvis du vil jobbe som frivillig. 

Alle henvendelser til Teststasjonen rettes til NAF Kundesenter
tlf: 23 21 31 00.