Hjulskiftkampanjen forlenges til 30. april 2021!

hjulskiftkampanje forlenges til 300421

Årsmøte 2021

Årsmøte i lokalavdelingen ble avholdt digitalt 27. april-21. Valg ble gjennomført, det sittende styret fortsetter og det ble valgt inn to nye tillitsvalgte som vararepresentanter. Regnskap 2020 og budsjett 2021 ble godkjent, likeledes plan for oppfyllelse av målrettede oppgaver for 2021.

Vi ønsker oss flere frivillige/ressurspersoner som kan hjelpe til ved kurs og arrangementer, og håper du sender oss en e-post til follo@lokal.naf.no hvis du vil bli med i gjengen!
 

hjulskiftkampanje, bobilkurs og årsmøte

hjulskiftkampanje mars og april

Bobilkurs på øvingsbane 

NAF avd. Follo har utviklet et nytt kurstilbud til bobilsjåfører. Kurset foregår lørdager på øvingsbanen i Frogn (Nesodden) og består av en teoridel, bli kjent med bobilen (vekt og lastekapasitet) og enkle praktiske øvelser på banen. Både erfarne bobilsjåfører og nybegynnere vil ha nytte av et slikt kurs.
Kurset tilbys våre medlemmer til en gunstig medlemspris. Ikke-medlemmer kan også melde seg på, men da til en ikke sponset pris. 

Les mer om bobilkurset HER

Det ble avholdt generalprøve på øvingsbanen 6. mars, med et meget vellykket resultat. Vi gleder oss til å se dere på bobilkurs!

Klikk på bildet for å se flere bilder på vår Facebook-side.

testdag for bobilkurset

 

Sikker på sykkel 2021 og Follomesterskapet

Invitasjon ble sendt alle barneskolene i Follo i mars og vi håper på god respons :) 
Les mer på siden Sikker på sykkel.

Sikker på sykkel

Hvis dere ikke har mottatt invitasjonen, etterlys den gjerne til e-post follo@lokal.naf.no så ordner vi det!

NB!
På grunn av gjeldende smitteverntiltak i Nordre Follo holder lokalavdelingens kontor stengt for besøkende fram til situasjonen endrer seg.

Telefon og e-post blir stort sett besvart i tidsrommet man-ons kl 08-14.

La oss alle håpe at den nasjonale dugnaden kan få ned smittetallene og at vi etter hvert kan vende tilbake til et normalt liv. Ta godt vare på hverandre i denne spesielle tiden.

NAF Senter Mastemyr holder åpent som normalt. Timebestilling for EU-kontroll, mm gjøres pr tlf 08505 eller på senterets hjemmeside.

Spørreundersøkelse om bobilkurs ble avsluttet 6. desember 2020
I uke 49 sendte vi ut en liten spørreundersøkelse på e-post til NAF-medlemmer i Follo. Undersøkelsen er nå avsluttet og vi takker så mye til medlemmene som deltok, det er til super hjelp for oss 🙂
 
Vi kommer tilbake med mer informasjon om bobilkurs på nyåret!
 

spørreundersøkelse bobil


Kolbotn skole arrangerte trafikksikkerhetsaksjon 14. oktober 2020 
NAF avd. Follo deltok med reflekser og utdeling av diplomer. Vi bisto også med markeringer av utrygge punkter på skoleveien. Takk for at vi fikk være med på en flott og viktig markering 😊👍🏼

Trafikkaksjon på Kolbotn skole 14. oktober 2020


Hjulskiftkampanjen er ferdig for i år. Mange medlemmer har skiftet til vinterdekk hos en av våre samarbeidspartnere, til en god medlemspris.

Det blir ny hjulskiftkampanje til våren - følg med!

hjulskiftkampanje

Lokalavdelingen må dessverre avlyse alle planlagte kurs for høsten 2020 på grunn av den fortsatt usikre situasjonen rundt korona. 

Hvis smittesituasjonen skulle bedre seg vil vi umiddelbart vurdere muligheten for kurs og arrangementer innenfor trygge rammer. 

Ta vare på deg selv og de rundt deg i denne spesielle tiden 💛

 

sikker på sykkel avlyst

Årets Sikker på sykkel må dessverre avlyses som en følge av koronakrisen. Det blir dermed ingen distriktfinaler eller landsfinale i 2020.

Det anbefales at skolene legger ut linken www.sykkeldyktig.no på Teams og bruker undervisningsopplegget for elever i 4.-7. trinn.

NAF avd. Follo ser frem til å gjenoppta det gode samarbeidet med skolene i Follo når unntakstilstandene er over.

Seniorkursene i mars og april avlyses

På grunn av den usikre situasjonen omkring spredning av corona-viruset og myndighetenes anbefalinger velger NAF avd. Follo å avlyse vårens seniorkurs. Vi håper på forståelse for dette og vil kontakte deltakerne når det blir forsvarlig å arrangere kurs og samlinger igjen.

Alle berørte/påmeldte har mottatt egen informasjon på e-post.

Vi holder kontoret stengt under spredningsfaren for koronavirus og åpner igjen når det er forsvarlig. Våren 2020 - Årsmøte og aktiviteter

 

 

Aktiviteter og kurs våren 2020 

NAF avd. Follo aktiviteter våren 2020

Denne våren tilbyr NAF avd. Follo bl.a. følgende (klikk på kurs/aktivitet for mer
informasjon) :

trygge skoleveier

NAF-kampanjen Med hjertet i halsen er et krafttak for trafikksikkerhet. NAF inviterte folk til å sende inn tips om veistrekninger og skoleveier der de kjører med hjertet i halsen.

Med hjertet i halsen

Det har kommet inn mange gode tips fra hele landet, også fra  innbyggere i Follo. Vi jobber nå med å kartlegge innmeldte skoleveier, ta kontakt med tipsere og videre kommunisere med aktuelle skoler/kommuner. 

Mer informasjon om den nasjonale kampanjen finner du HER.  
__________________________________________________________________

Follosjekken, medlemstilbud på NAF Senter Mastemyr

 

Åpen dag ble arrangert på øvingsbanen i Frogn lørdag 7. sept-19

            
125 biler med ivrige sjåfører og passasjerer fikk testet ferdigheter på glatt føre, effekten av bråstopp og velt, og trafikkunnskaper i quiz. Det gikk unna på pølser, brus, kaffe & kringle. Og til tross for regnværet var det bare blide mennesker å se,  takk for oppmøtet !

Follomesterskapet i sykling/trafikkunnskap - resultater fra Landsfinalen 2019

Beste jente og gutt fra Sykkelfinalen i Follo deltok i Landsfinalen. Fra Follo stilte Camillla Lundqvist fra Rustad skole og Danielis Kasparaitis fra Myklerud skole.
I landsfinalen vant Camilla jenteklassen og Danielis ble nr 2 i gutteklassen! Begge deltok i den internasjonale finalen i Geneve i september og NAF endte på en hederlig 19. plass, nr. 3 blant de vesteuropeiske landene.
sykkelfinale i Geneve 

Det er fortsatt behov for frivillige til styret og trafikksikkerhetsaktiviteter. Ta kontakt med Bjørn Loge på mob 976 76 753 hvis du vil jobbe som frivillig. 

Alle henvendelser til Teststasjonen rettes til NAF Kundesenter
tlf: 23 21 31 00.