Vi er lokalavdelingen for NAF-medlemmer i Gausdal, Lillehammer, Ringebu og Øyer kommuner og sammen er vi over 6000 medlemmer.

Avdelingen ble stiftet den 18.juni 1928, som en felles NAF-avdeling for hele Gudbrandsdalen. I 1931 ble NAF avd Nord-Gudbrandsdal skilt ut som egen avdeling.

Lokalavdelingen er en frivillig enhet sammensatt av et valgt styre, en valgkomite og en rekke dyktige tillitsvalgte som året rundt jobber for våre medlemmer.

Våre aktiviteter er:

"16 til lappen", er et gratis kveldskurs for de mellom 16-18 år og har gjennomført trafikalt grunnkurs. Se våre Facebook-sider for mer informasjon

"NAF Senior trafikkurs", trafikkurs for eldre bilførere i samarbeid med Felgen Trafikkskole

"Sikker på sykkel", sykkelferdighet for 4-6 klasse

"Dekkskifte", om  våren fra vinterdekk til sommerdekk eller om høsten fra sommerdekk til vinterdekk

"Påskeaksjon" i samarbeid med Circle K

"Åpen dag" på øvingsbanen, Moelv

Deltagelse på diverse messer og aktiviteter i vårt område.

Vi er aktive på Facebook og her finner du oppdatert informasjon, nyttig lesning og kommende aktiviteter og arrangementer. Her kan en sende direktemelding til avdelingen, som besvares så raskt som mulig.
Vi oppfordrer våre medlemmer til å følge NAF Lillehammer og omegn sin side på Facebook. Lik siden, og del gjerne det vi legger ut av artikler og arragnementer.

Ved ønske om kontakt med lokalavdelingen kan dette gjøres ved:

Brev:
NAF avd. Lillehammer og Omegn
v/ Finn Nordberg
Industrigata 42
2619 Lillehammer

E-post:
lillehammerogomegn@lokal.naf.no

Facebook:
NAF Lillehammer og omegn

VIL DU BLI EN AV VÅRE NYE TILLITSVALGTE ?

Vi er i dag 25 tillitsvalgte som deltar i et hyggelig miljø med avdelingens aktiviteter. Av disse er det 14 medlemmer som utgjøre styre, vara og valgkomite, og disse deltar da sammen med resten av de frivillige medlemmene i de forskjellige aktiviteter. Dette kan for eksempel være dugnad med hjulskift en kveld vår og høst ved NAF Senteret, delta på stands med utdeling av refleksmateriell, nyttige reklameartikler, vindusspylerveske, rekvisita for tryggere trafikksikkerhet, stands ved veteranbilløp, glattkjøringsbanen, trygg skolevei osv.

Vi ønsker oss flere frivillige som uforbindtlig kan være med på våre arrangementer og selvsagt også snakke NAF-fordeler.

Nødvendig informasjon om NAF's arbeid både lokalt og på sentralt basis vil bli gitt.

Er du interessert i å bli tillitsvalgt, ta kontakt med leder Finn Nordberg, via mail  lillehammerogomegn@lokal.naf.no eller telefon 971 52 603.

 Alle henvendelser som gjelder testing av bil, EU-kontroll, veihjelp og andre tjenester skal rettes til NAFs kundesenter. Er du usikker på hvem du skal kontakte, ring kundesenteret på 23 21 31 00 el 08505. Eller du kan kontakte det lokale NAF Senteret, Industrigata 42, 2619 Lillehammer.
Lokalavdelingen kan beklageligvis ikke bistå denne type henvendelser.