JULEMØTE 2015

Mandag 7. desember møttes styrets medlemmer, vagkomitè og deres respektive til julemøte 2015.
Styret avholds sitt siste styremøte for kalenderåret, med fokus på styrets årsavslutning og opptrapping til årsmøte 2015 10.mars.
Vi takker alle medlemmer, tillitsvalgte og gode støttespillerere for året som har passert, og ønsker velkommen til et godt samarbeid i 2016.
Her følger et bilde av det blide styret og valgkomitèen, med sekretær Kai Aspeslåen som fotograf.

 https://www.naf.no/EPiServer/CMS/Content/globalassets/lokalt/lokalavdelinger/lillehammer/bilder/2015/20151207_185616.jpg,,57232?epieditmode=True

DEKKSKIFTEAKSJON VINTER 2015

Onsdag 28. oktober ble årets dekksikfteakjon for NAF Lillehammer og omegn sine medlemmer avholdt.
Det ble skiftet dekk på 28 biler. Vi takker medlemmene som tok turen.
Vi må også takke de 10 tillitsvalgte som iherdig jobbet denne kvelden.

Vi ses til våren.

STAVSMARTEN 2015

I helgen 23.-25. oktober var vi i NAF Lillehammer og omegn tilstede på årets stav med stand. Dette var flotte dager med mange besøkende.
Vi øsnker våre ny-vervede medlemmer velkommen.
Her er noen glimt fra dagene.

 stav 2.jpg

 stav 3.jpg

 stav 4.jpg

 stav 5.jpg

Vi ses til neste år.

HØSTMØTE REGION ØST 2015
Møtet gikk av stabelen 16.-18. oktober på Quality Hotel & Resort Hafjell arrangert av NAF Lillehammer og Omegn.
Alle avdelinger i regionen var godt representert, samt flere fra sentralt hold, til en flott helg med et rikt innhold.
Vi takker for møtet for denne gang.

GUDBRANDSDALSLØPET 2015
Lørdag den 6.speteber gikk Gudbrandsdalsløpet av stabelen i vår nordre del av regionen. Dette er det femte løpet vi i NAF lillehammer og omegn deltar på, og å år som tidligere år, var det en kjempe suksess.
Med et nydelig vær, masse mennesker og godt humør hadde vi stand midt i Ringebu sentrum. Dette ble hjertet av løpet hvor alle bilene passerte og det var litt av en skue.

Vi i NAF Lillehammer og omegn takker for et godt samarbeid og håper på flere hyggelige år.
Vi takker alle eksisterende medlemmer og nye medlemmer for oppmøte, og den hyggelig prat.

Vel møtt til neste år!

GetAttachment.aspx.jpg

3.jpg

2.jpg

 4.jpg

 Opphavsrett foto:NAF Lillehammer og omegn 

LILLEHAMMERLØPET 2015
Lørdag den 15. august gikk det 40. Lillehammerløpet  av stabelen, arrangert av Lillehammer veteranvognklubb.
Med start i gågata Lillehammer, i et nydelig solskinn med eksoslukt og blankpolerte biler, gikk ferden for toget over øyerfjellet og Pellestova, ned til Fåberg mål oppe på Vegmuseet ved Hunderfossen.
https://www.naf.no/EPiServer/CMS/Content/globalassets/lokalt/lokalavdelinger/lillehammer/bilder/2015/_dsc0001.jpg,,54606?epieditmode=True

Opphavsrett foto:NAF Lillehammer og omegn v/Kristin Tollefsen

Vi i NAF Lillehammer og omegn var i år heldige og fikk stå midt i glansens sentrum med siste post i løpet, og utdeling av vaffler til alle deltakerene.

 https://www.naf.no/EPiServer/CMS/Content/globalassets/lokalt/lokalavdelinger/lillehammer/bilder/2015/_dsc0003.jpg,,54608?epieditmode=True

Opphavsrett foto:NAF Lillehammer og omegn v/Kristin Tollefsen

Det ble en dag med godt humør, flott vær og gode samtaler. En nydelig ansamling av vakkre biler omkranset en vakker sommerdag.

Vi takker alle medlemmene, som kom innom teltet vårt, for en hyggelig prat.
Vi håper naturlig nok at de av dere som ikke var medlem, vil bli det, og ønsker dere hjertelig velkomne inn i NAF. Vi er også tilgjengleig for en prat dersom det skulle være ytterligere spørsmål-

 https://www.naf.no/EPiServer/CMS/Content/globalassets/lokalt/lokalavdelinger/lillehammer/bilder/2015/_dsc0004.jpg,,54609?epieditmode=True

Opphavsrett foto:NAF Lillehammer og omegn v/Kristin Tollefsen

Vi takker Lillehammer veteranvognklubb for at vi fikk delta i år også, og kanskje ses vi igjen til neste år.

https://www.naf.no/EPiServer/CMS/Content/globalassets/lokalt/lokalavdelinger/lillehammer/bilder/2015/_dsc0006.jpg,,54611?epieditmode=True

Opphavsrett foto:NAF Lillehammer og omegn v/Kristin Tollefsen 

Takk for denne gang.

GLADE NAF DAGER PÅ HUNDERFOSSEN

https://www.naf.no/EPiServer/CMS/Content/globalassets/lokalt/lokalavdelinger/lillehammer/bilder/2015/_dsc0046.jpg,,53771?epieditmode=True

Lørdag 13. og søndag 14.juni var NAF stasjonert på Hunderfossen familiepark i anledning 30.års jubileet for åpningen av parken. I sin tid var NAF med å startet familieparken og dette ble behørlig markert i helgen.
NAF Lillehammer og omegn var avdelingen som hadde hovedansvaret for arrangementet, siden det er i vår region, sammen med NAF sentralt fra Oslo og Region Øst, samt avdelingene Gjøvik, Hamar, Hallingdal, Nord-Gudbrandsdal og Valdres. 

Det var for helgen vervestand, hvorav det ble vervet 20 nye medlemmer, og stand med barnekonkurranse, ansiktsmalig.... (herunder med Kristin Tollefsen NAF Lillehammer og omegn og Stein Løkken NAF Region Øst som er flott malt)
https://www.naf.no/EPiServer/CMS/Content/globalassets/lokalt/lokalavdelinger/lillehammer/bilder/2015/_dsc0047.jpg,,53770?epieditmode=True

...stand med NAF MC Mjøsa, stand med informasjon om viktigheten av sikker lasting og bilbeltebruk i bil, veltepetter kunne prøves og det var stand med Norsk Lastebileierforbund som hadde med seg lastebil og dukker, hvor det ble vist blindsonen til en lastebil.

Alle stands var godt besøkt og fikk positiv respons av de besøkende.

Alle tillitsvalgte som deltok hadde en strålende helg og fikk kost seg i parken.

Vi takker for at vi fikk lov til å være med på dette arrangementet, og vi håper så klart på gjentakelse.

Takk for oppmøte!

NAFFEN

Den 3.juni 2015 var Jan Jansen og Kai Aspeslåen ute hos tre barnehager og delte ut NAFFEN boksen.
NAFFEN boksen inneholder spill og effekter som omhandler løven NAFFEN og apekatten Arne.
NAFFEN og Arne er to gode venner  som bor sammen med sine venner i NAFdal. I NAFdal skjer det mange elleville historier noe som skaper hodebry de to imellom, historiene som alle handler om trafikksikkerhet og da spesielt laget for små barn er unike.

I tillegg delte vi ut refleksvester og refleksløver slik at alle barna blir sett i trafikken.

Lillehammer Barnehage

Barnehage 1.jpg

Mosjordet Barnehage Tretten

 Barnehage 2.jpg

Ringslia Barnehage Steinerskolen Lillehammer

 https://www.naf.no/EPiServer/CMS/Content/globalassets/lokalt/lokalavdelinger/lillehammer/bilder/2015/20150603_102747.jpg,,53460?epieditmode=True

Vi takker så mye for at vi fikk lov til å komme, og at barnehagene vil bruke dette i opplæring av barn i trafikken.

RUSS 2015

Her er to av vinnerene av årets russe quiz på biltilsynet under årets godkjenning og ettergodkjenning av russebilene. Hver av bilene fikk gavekort a 500 kroner på drivstoff hos Statoil. Vi takker for deltakelsen.

 https://www.naf.no/EPiServer/CMS/Content/globalassets/lokalt/lokalavdelinger/lillehammer/bilder/2015/_dsc0018.jpg,,52769?epieditmode=True

 https://www.naf.no/EPiServer/CMS/Content/globalassets/lokalt/lokalavdelinger/lillehammer/bilder/2015/_dsc0021.jpg,,52770?epieditmode=True

 

HJULSKIFTEAKSJON SOMMER 2015

Vi takker alle medlemmer som møtte til årets hjulsifte aksjon på NAF senteret.
Vi ses igjen til høsten når vinterdekkene skal på igjen.

PÅSKEAKSJON 2015

Fredag 27. mars holdt vi i NAF Lillehammer og omegn stands for årets påskeutfart på Statoil Nordre Ål Lillehammer og Statoil Gausdal.
Dette var en vellkykket og hyggelig ettermiddag hvor mange tok turen innom oss, fikk aktiviteter til barna og påfyll av spyleveske på bilen sin.

Vi takker alle som kom innom oss og viser noen bilder fra ettermiddagen.

 img_0128.jpg,,52028 (572×429)

 img_0122.jpg,,52024 (572×429)

 img_0127.jpg,,52027 (572×429)

 

 

Dette er fra Statoil Gausdal og vår blide gjeng av tillitsvalgte stasjonert der for ettermiddagen. Videre er det bilder fra Staoil Nordre Ål å våre dedikterte tillitsvalgte der.

 img_0118.jpg,,52020 (572×429)

 img_0120.jpg,,52022 (572×429)

 img_0121.jpg,,52023 (572×429)

 

ÅRSMØTE 2014

Møtet ble avhold på Scandic Victoria Hotell i Lillehammer torsdag 12. mars 2015.
Oppmøtet for kvelden var godt.

Forut for Årsmøte sin oppstart holdt Guttorm Tysnes i Norges Lastebileierforbund et spennende foredrag under tittelen "Trafikksikkerhet for alle".  Tysnes er også leder i Vegforum Innladet og en aktiv pådriver for å få trygge og effektive vegløsninger i innladet. Vi takker han for et godt innlegg.

Årsmøtet ble avholdt i henhold til vedtektene.

Videre ble diplomer, blomster og medaljer delt ut til NAF sine medlemmer for lang og tro tjeneste.

Per Leif Rusten fikk sin utmerkelse etter 50 års medleskap. Vi takker for dette.

Videre ble møtet avrudnet med en hyggelig middag.

Vi takker for året som har passert, og ser fremt til det nye med våre medlemmer.

Velkommen igjen!

DEKKSKIFTEAKSJON VINTER 2014
30.september gikk dekkskifteaksjonen vinter av stabelen på NAF Senteret Lillehammer. I år som tidligere år var det mange av våre medlemmer som tok turen for en hyggelig prat og hjelp til hjulskift.


Vi takker alle medlemmene som tok turen denne kvelden, og alle de som har benyttet seg av tilbudet utenom dekkskiftaksjonen, og alle våre tillitsvalgte som stilte opp å gjorde en formidabel innsat. 
Dette er like gøy hvert gang, og vi ses til våren igjen!

STAVSMRT'N 2014

Vi i NAF Lillehammer og Omegn var også i år å finne på Stavsmart'n med vår flotte stand. Det var veldig mange besøkende og trangt om plassen denne helgen, men vi storkoste oss. Vi takker alle som tok turen innom standen vår, og ønsker våre nye medlemmer  hjertelig velkomne.
Håper vi ses igjen neste år!

ÅPEN DAG 13. SEPTEMBER 2014:

13. september ble det avholdt åpen dag på alle Naf øvingsbaner og vi holdt åpent for Naf sine medlemmer i Lillehammer og Omegn, Hamar og Gjøvik på Naf øvingsbane i Moelv. Dette ble en flott dag, Vi ses neste år på samme sted til de samme aktiviteter.

GUDBRANDSDALSLØPET 2014:

Lørdag 6.september gikk Gudbrandsdalsløpet av stabelen og vi i Naf Lillehammer og omegn var tilstede på denne store begivenheten.
Det var mye folk å masse flotte biler å se på, mange av våre medlemmer var å se.
Vi fikk slått av mang en hyggelig prat å hadde en strålende dag.
Kanskje ses vi her neste år også.

MOUNTAIN CHALLENGE LILLEHAMMER 2014

Lørdag 23. august ble Mountain Challenge Lillehammer avhold på Lillehammer.
Vi i NAF holdt stand i Storgata. Dette var et veldig bra opplegg fra NAF sentralt, desverre bar dagen preg av dårlig vær og det var lite folk ute. Derimot kan vi ønske flere nye medlemmer velkomne i NAF Lillehammer og omegn.
Vi takker for oppmøte til de som kom.
Vi ses igjen.

LILLEHAMMERLØPET 2014
Lørdag 2.august ble Lillehammerløpet avholdt med start og målgang på Birkebeinerstadion i Lillehammer.
Det er første gang NAF Lillehammer og omegn hadde gleden av å kunne få bidra under løpet med siste post på rebusen. Vi takker Lillehammer veteranvognklubb for denne flotte muligheten.
Selv med noen regndråper var vi heldige med været og det var mange mennesker innom oss denne dagen. Det var også stor deltakelse i veteranløpet og mange gode besvarelser fra deltakerne.
Vi var også så heldig å ha fått med oss NAF veipatruljebilen en Volvo Duett fra Hamar som eksra blikkfang på vår stand. Takk til NAF Hamar.

Med dette er vi i NAF Lillehammer og omegn godt igang igjen etter sommerferien. Vi ønsker velkommen tilbake til alle arrangementer for våre medlemmer og vi ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen.
Ta en titt på fanen aktiviteter og tilbud for å se hva som skjer fremover.

Vi ses!

BIL & CARAVAN MESSEN 2014

2.-4. mai deltok NAFLillehammer og Omegn på Bil & Caravan messen 2014 på stav.
Her holdt NAF Lillehammer & omegn sammen med mange andre aktører stand for de som besøkte messen. 
Dette ble en vellyket og trivelig helg.

DEKKSKIFT SOMMER 2014

24.04.2014 avholdt vi dekkskiftaksjon på vårt NAF senter.
Her kom det mange som ville ha jobben gjort, og som var glade for tilbudet.

 PÅSKEAKSJONEN 2014

 

VÅRMØTET 2014

Lørdag 5.april 2014 ble årets Vårmøte for Region Øst avholdt på NAF senteret i Gjøvik.
Her var nesten alle lokalavdelingene godt representert, og mange temaer aktuelt i NAF ble tatt opp.
Nye grupper ble dannet, og nye sammarbeid startet.
Vi kommer tilbake med utfyllende referat fra dette møtet så snart årsmelding og referatet for regionen er vedtatt.

Det er helt klart at NAF Lillehammer og omegn sammen med regionens andre lokalavdeligner går et spennende år i møte. 
Vi håper dette er noe alle våre medlemmer vil dra nytte av, og kunne glede seg over.

Årsberetning 2013

Årsmøtet 2013