Distriktsfinalen i Sykkelprøven 2022 fant sted på NAF Nordre Vestfold Gokartsenter i Håsken i Andebu onsdag den 1. juni.

NAF Nordre Vestfolds leder Harald Weseth ønsket alle deltakere og lærere velkomne til årets distriktsfinale i sykkelprøven for grunnskolens 5., 6. og 7. trinn. Etter en orientering om løypa var elevene klare til innsats på sykkelen og for å kjempe om distriktsfinalens vandrepokal.  .   

26 deltagere fra 9 skoler gjennomførte konkurransen i overskyet oppholdsvær. Stor iver og flott innsats av samtlige elever. Etter endt konkurranse ble dert servert pizza til alle. Elevene fikk også prøve syklene på selve gokartbanen, noe som så ut til å være meget populært blant finalens deltagere.

De tre beste i hver klasse ble premiert, og fikk stolt sine premier av Harald Weseth.

Beste skole og vinner av vandrepokalen ble denne gang Haga skole med deltagerne Hanneli Raaum Iversen, Nora Aaserud  og Hermann Lie Breifjell.

Beste skole (Haga) overrekkes vandrepokalen fra leder Harald Weseth.

 

Fem heldige elever vant også gavekort til en verdi av 1000 kr. på Intersport.  

Leder Harald Weseth var godt fornøyd med arrangementet, ga ros til alle elevene og takket alle for en fin dag og håpet på enda bedre deltagelse til neste år.