NAF Øvre Østfold er nå den nest største NAF-avdelingen i Østfold med sine 6.511 medlemmer. Moss er den største med 6.812 medlemmer. På landsbasis har NAF 502.461 medlemmer.

Årsrapporten for 2015 viser at avdelingen fortsetter å presse på for å få ferdistilt ny E18.

Tradisjonen tro deltok vi i NAF sin påskeaksjon den siste lørdagen før påske. Også i fjor ble den gjennomført på Statoil-stasjonen i Ørje. Der fylte vi gratis spylervæske på de bilene som kom innom.

NAF-dagen ble arrangert i forbindelse med Spydeberg Rockefestival. Vi fikk besøk av NAFFEN, og det ble en suksess. Nå foregår planlegging av årets NAF-dag den 28. mai. ...og kanskje kommer NAFFEN!

NAF Øvre Østfold har lange tradisjoner med å arrangere billøp. I 2015 arrangerte vi NM-avslutningen i Rallycross på Momarken Bilbane. For det arrangementet fikk vi prisen for beste løp i 2015 fra Norges Bilsportforbund.Vi arrangerte også klubbløp på Momarken i 2015.

John Unneruds Minneløp er et Challengeløp som gikk av stabelen i og rundt Spydeberg for 5. gang i fjor. I år er datoen for dette løpet 3. september.

I mars i fjor arrangerte vi Petter Solberg show i samarbeide med Spydeberg kommune. Kommunen ville hedre sin doble verdensmester, og ville ha med oss som teknisk arrangør av selve kjøringen.

Vi har også mange utøvere i vår avdeling som bemerker seg. I fjor ble Aiman Timraz norgesmester i Racing, mens Erik Svartås fikk sølv i NM i Bakkeløp.

Hvert år har NAF Øvre Østfold en pot med penger som deles  ut som stipend til våre lovende utøvere. I år var det 9 utøvere som hadde søkt, og alle fikk en del av kaka. Disse er:

Marcus Dillevik Johannessen, Bilcross
Hans Christian Dahl, Crosskart
Filip Solberg, Gokart
Miriam Aasli, Rally
Camilla Antonsen, Rallycross
Rune Nilsen, Rally
Olav Rygge, Racing
Aiman Timraz, Racing
Morten Storsveen, Rally

Det nye styret i NAF Øvre Østfold fikk følgende sammensetning:
Leder: Tom Wiktorin, Spydeberg
Styremedlemmer:
Truls Solberg, Askim.
John Dokken, Spydeberg
Torill Raknerud, Hobøl
Rune Nilsen, Spydeberg
Sondre Bergersen, Spydeberg

Vararepresentanter til styret:
Ole Johnny Bogen, Askim
Thorleif Johannson, Spydeberg
Camilla Antonsen, Våler

Den fullstendige årsrapporten er publisert under årsberetninger.