Minneløpet ble kjørt den 5. september, men på grunn av flere usikkerhetsmomenter kunne man ikke komme fram til det endelige resultatet av løpet på løpsdagen. Man valgte derfor å foreta premieutdelingen på årets Challenge-konferanse sist fredag. Der ble også premiene for Per S. Hagen nybegynnercup og NTM Challenge-cup 2015 utdelt.

Det var en nyttig og konstruktiv konferanse Ferdighetsseksjonen i NBF hadde lagt opp til. En fullsatt møtesal fikk anledning til å komme med innspill og erfaringer fra sesongen som har gått. Seksjonen gjennomgikk de forslag til regelendringer de har fått inn, og fikk tilbakemeldinger fra salen om hva man mente om det. Dette diskuteres videre i Ferdighetsseksjonen som foretar eventuelle endringer i regelverket for 2016.

Det ble snakket om hvordan vi kan rekruttere nye utøvere til Challengesporten. Her var det mange gode forslag, men KNA Vest-Agder er ekstra kreative. De arrangerer rekrutteringsløp der erfarne lag må ha med seg et nybegynnerlag hver. Dette har de god erfaring med. Egentlig er det mange som kjører Challenge. I NTM-cupen har det deltatt hele 49 førere, men ikke alle på en gang.

Kvelden ble avsluttet med premieutdelinger. Først ut var NAF Øvre Østfold representert ved Torill Raknerud og Tom Wiktorin. De overrakte blant annet vandrepokalen til Svein Lund som nå har overtatt den etter Thorbjørn Bye. Han fikk også et bordflagg med Spydebergs kommunevåpen som totalvinner av JUM 2015. Dette var en gave fra han som var ordfører i Spydeberg i september, og som også var starter av Minneløpet; Knut Espeland. Deretter var det premieutdeling for Per S. Hagen Nybegynnercup, og til slutt for  NTM Challenge Cup 2015.

NTM Trailer & Tipp skal også sponse neste års challengecup. John Unneruds Minneløp 2016 er foreløpig planlagt til den 3. september 2016.

Takk til Vidar Holum som tok disse bildene for oss (borrtsett fra det han er med på selv).

Resulteter NTM Challengecup 2015
Resultater John Unneruds Minneløp 2015