Alle tilbakemeldinger sier at dette var en morsom løype. Noe av løypa gikk på skogsveier og denne ble ganske klinete utover dagen med alt regnet som kom.

Det var 26 lag som stilte til start på Fjellheim i Spydeberg, og 22 som fullførte den krevende løypa som Erling Svensen og Ingar Carlsen hadde lagt opp.

På grunn av mangler i kjøreordren som ble oppdaget mot slutten av løpet, ble ikke resultatlista klar på løpsdagen. Grundig resultatberegning måtte til for å få en rettferdig avgjørelse.

Det beste teamet denne lørdagen var Svein Lund fra Sarpsborg og hans kartleser Tore Fredriksen fra Fredrikstad. De kjørte inn til seier i klasse A, totalseier i løpet, seier på Ferdighetsetappene i bilklasse 4/5, dvs. biler fra 1966-1976, og totalseier på Ferdighetsetappene som ga et napp i vandrepokalen. Som totalvinner av løpet får de også Spydeberg Kommunes vimpel på sølv flaggstang. Bygdas ordfører var starter av løpet, og hadde med seg denne vimpelen som en gave fra Spydeberg kommune.

B-klassen ble vunnet av Trygve Andersen og Magne Helland fra Sandefjord. I C-klassen ble det lokal seier til Ansten Svensen fra Tomter og Sindre Østhagen fra Fredrikstad, og i klasse C2 var det Ole Jørgen Reichelt, Vestskogen og kartleser Kristian Skøie-Rønning som vant.

Premieutdelingen vil bli på Helsfyr hotell under avslutningen for deltagerne av NTM Challenge Cup. Datoen er den 27. november.

Resultater

Resultater Ferdighetsetapper