Det var i forbindelse med Miljøuka i Spydeberg og Spydeberg Rockefestival at Øvre Østfold avdelingen valgte å markere NAF-dagen. Mange foreninger og butikker hadde stands på torget foran TEBO-senteret, og NAF hadde en stor del av denne plassen.

Tre batteridrevne biler var kjøpt inn og dekorert som NAF Kjøreskole. "Ekte" førerkort var produsert, og barna fikk kjøre to runder hver før de fikk tildelt førerkort med navnet sitt på. Dette var veldig populært. Det sto en lang kø med barn som ville prøve seg bak rattet. Fem av dem var av yngste generasjon Solberg. Alle besto førerprøven, og kune motta både førerkort og en liten gave.

Filip Solberg kjører gokart, og den sto på utstilling sammen med pokalene hans. Rune Nilsen hadde sin nye Rallybil utstilt.

Ordfører i Spydeberg, Petter Schau, kom innom for å hilse på oss. Han så ut til å like aktiviteten som var i bygda denne dagen.

NAFFEN var også i Spydeberg på lørdag. Han delte ut gaver og godteri til barna, og deltok også med dans da det lokale treningssenteret viste fram litt av sine tilbud.

Folk strømmet til NAF-standen og leder av avdelingen, Tom Wiktorin, grillet 220 pølser som ble delt ut gratis sammen med gul saft.

Bilene som NAF Øvre Østfold har kjøpt inn kan leies ut til andre NAF-avdelinger hvis andre har lyst til å gjøre en lignende aktivitet.