Vi er en aktiv lokalavdeling som har et bredt program som favner de fleste aldersgrupper. Vi setter mye fokus på trafikksikkerhet. Alle aktiviteter/arrangementer foregår ved hjelp av tillitsvalgte som gjør en meget flott og frivillig innsats.

Vi har alltid behov for flere frivillige til våre aktiviteter, så ta kontakt dersom du kunne tenkte deg å bidra. Vi kan love at du møter et trivelig miljø med engasjement for vårt nærmiljø. 

Løpende og aktuell informasjon om våre aktiviteter finner du på våre Facebook-sider.

Som medlem i vår avdeling vil du i tillegg til de ordinære NAF-fordelene kunne oppnå lokale fordeler og en fin mulighet til å påvirke trafikksikkerheten, miljøet og mobiliteten i ditt nærmiljø. Vi jobber aktivt med trafikksikkerhet, miljø og mobilitet. Vårt mål er at det skal bli tryggere og bedre å være trafikant i vårt nærmiljø.

Avdelingen har kontor og møterom i NAF Senter Lillestrøm. NAF Testesenter er vår samboer i Sorenskriverveien 29, Rælingen. Senteret har moderne hjelpemidler og dyktige fagfolk, som kan hjelpe deg med å holde bilen i tipp topp stand. Testesenteret har tlf 08505.

I Romerike har vi tre NAF-sentre:

NAF har også en Øvingsbane på Fet som er egnet for alle typer kjørekurs med bil.