NAF Sør-Østerdal har vært så heldige at vi har fått lov til å få Team Særnmo som medlemmer, her følger en kort presentasjon av Team Særnmo

Motorsport-teamet startet i 2006/ 2007. Per dags dato er det ca 20 aktive utøvere i NAF Sør-Østerdal Team Særnmo. Teamfargene er blå og hvite.

De fleste i teamet driver med bilcross, og i tidligere sesonger har de gjort seg godt bemerket både på og utenfor bilcrossbanen. I 2009 hadde teamet hele 7 førere i landsfinalene (junior og senior). Team Særnmo har også en rekke seire, finaleplasser og andre gode plasseringer gjennom resten av året.

Resultater kommer senere, evt. på egen hjemmeside for Team Særnmo.

Utenfor banen har teamet i de senere år jobbet veldig aktivt med ungdomsarbeid. De vet at mange unge synes det er spennende med biler og motorer, derfor har de gitt de som ønsker, har lyst og viser engasjement, muligheten til å prøve. Dette har i de siste årene gitt en kjemperekrutering!

Teamet satser i denne sammenheng på et sosialt, actionfylt og trygt miljø, og det viser seg at det er mange som trenger det! Arangementer teamet har og har hatt, er bla. gratis mekke-/skrukvelder, juniorkurs (alle juniorer må ha et kurs for å kunne konkurrere og trene) og filmkvelder.

Vi i NAF Sør-Østerdal er stolte av å ha Team Særnmo blant våre medlemmer!