Etter en presentasjon av instruktører og medhjelpere ble damene fordelt på ulike poster.

Margareth (tillitsvalgt) hadde om ergonomi og sittestilling i bilen. Der var det en del som fikk seg en oppvekker og en aha opplevelse. Viktigheten av riktig bruk av bilbelte og riktig sittestilling kan redde liv!


Plassering av last (handlevarer) ble også gjennomgått.

Jon Ivar (tester) tok for seg motorrommet og andre ting på bilen etter forespørsel.  Spørsmål kom det om flere ting på bilen. De fleste damene oppdaget at det var flere ting de kunne gjøre. De fikk gode tips om dekkskifte, skifte av vinduspusser, lyspærer mm

Hans Erik (tillitsvalgt) tok for seg instruksjonsboka og varsellamper. Flere av damene hadde med seg sin egen bok, og bladde ivrig i den og spurte om ting de lurte på. De hadde også en gjennomgang av ESP (elektronisk stabilitetskontroll) og om hvordan man skulle forholde seg til dette.

Brit (tillitsvalgt) organiserte det hele, sprang imellom gruppene og passet bl.a.  tiden for instruktørene. Delte ut reflekser, isskraper, buffer, mønstermålere for dekk.  

Etter alle gruppene hadde vært innom de tre postene ble det servering og tid for flere spørsmål. Damene var engasjerte og ivrige i sin higen etter mere informasjon.

Kort sagt: En meget vellykket kveld som frister til gjentagelse.

På tilbakemeldingsskjemaene var det stor enighet om at de ville anbefale ett slikt kurs for flere.