Det var intet unntak i år heller, i år ble innsamlingsaksjonen på hele kr 275.750,-

Det var Bjerke Travbane som arrangerte i samarbeid med stiftelsen Aktiv mot kreft, Rikshospitalets dag onsdag 1.september 2014. Det er flere av Bjerke Travbanes samarbeidspartnere, travlag og NAF Oslo og Omegn som sammen bidrar  til dette fantastisk flotte arrangementet.

NAF Oslo og Omegn mener Hvis vi kan bidra slik at hverdagen blir bedre for de som er rammet av denne sykdommen, er dette kjempebra, barna er vår fremtid.De innsamlede Pengene går uavkortet til rehabilitering av aktivitetsløypa ved Rikshospitalet.

Ved hjelp av dette bidraget får hele løypa en skikkelig "make over" og blir så god som ny sånn at barna kan ta dette i bruk igjen og glede seg over dette i en tung hverdag som de dessverre ellers har.

Det var et herlig syn i fjor og se disse barna fra kreftavdelingen på Rikshospitalet lyste opp av glede og moret seg over den morsomme Ballong klovnen, alle hestene, ansiktsmaleren. Kjøretur i hest og vogn, kjøre radiostyrte biler og til slutt pølsefest med boller og brus samt en tryllekunstner med kaniner og duer som bare forsvant i løse luften.

Våre bidrag foruten inngangsbilletten for deltagelse er  på kr 10.000. samt Ballong klovn – Ansikts maler, tryllekunstner og radiostyrte biler.

 Disse har også vært med og bidratt til årets innsamling:

Support Justice   Tekno Odin   Lannem Silje   Yarrah Boko   TGN

Papagayo E.   BBS Sugarlight   My Happines E.P.   Akershus Traktor

NAF   Felleskjøpet   Centrum Elektriske   Waba Gruppen

Nortronic   Norsk Rikstoto   Det Norske Travselskap

Kjøkkenhuset/ Miele   Momarken Travbanes Damegruppe   Høydespesialisten

.