For første gang skal NAF Oslo og Omegn bevege seg innenfor gjerdene rundt de populære Gatebil-treffene som flere ganger årlig samler titusenvis av bilfrelste.

Grunnen til at vi velger å være akkurat på Gatebil, er at vi treffer enormt mange i primærmålgruppen vår når det gjelder trafikksikkerhetsarbeid: Ungdom mellom 16 og 25 år, forklarer Anita Lorentzen Leder for Lokalavdelingens ungdomsgruppe.            NAF UNG 052.

Nå vil vi være til stede for å drive trafikksikkerhetsarbeid. I tillegg vil vi informere og veilede om faremomenter ved bil og promille, vektforøkelse ved kollisjoner og ikke minst vår nye storsatsing

YOU DRIVE YOU TEXT YOU DIE kort fortalt en kampanje som omhandler SMS teksting under bilkjøring SMS distrahering i trafikken dreper.tilføyer Lorentzen.

Lokasjon var helt upåklagelig .......

Standen vår var ved overgangen til brua over til øya. For de som er lokalkjente Alle som skulle dit måtte passere oss, dette var også en av handle gatene.

Vi startet dagen på fredag kl. 08.30, da hadde bilene allerede kjørt en liten stund. Standen var gått besøkt av ungdom og voksne. Vi avsluttet ved 17.30 tiden. Godt fornøyde med dagens engasjement.

Lørdag startet vi kl 09.00 kjøringa hadde også denne dagen holdt på en liten stund før vi kom. Kjempegodt besøkt denne dagen også.

Søndag var vi på plass kl. 10.00 selv om kjøringen denne dagen også hadde startet. Standen var gått besøkt av ungdom og voksne. Vi pakket ned ved 16.00 tiden.

Ungdommen viste ansvar og denne dagen var det mange innom som lurte på om vi hadde alkotester. De ønsket og teste seg før de reiste hjemover til sine respektive landsdeler.

Det som overrasket oss mest var den store interessen for kollisjonsvektene, de ble godt brukt av ungdommen.

Promillebrillebrillene vår også selvsagt populære bland alle aldersgrupper. Vi opplevde til tider kø foran promillebrillene, og det er vi veldig fornøyde med. Fikk mye skryt av det utstyret vi hadde med på standen av ungdommene.

Vi hadde også med oss en av våre NAF Motorsport utøvere som NAFhar sponsoravtale med for sesongen 2014. Kim Lorentzen og hans team.Hans stand og Crosskart ble også godt besøkt.

Lederen av Gatebil var også innom flere ganger for å høre hvordan vi hadde det om vi var fornøyd med stands plass og besøkende.     

Vi opplevde at alle var positive til at NAF var på et slikt sted.