NAF Norges Automobil-Forbund

PRESSEMELDING

27.05.14

Nytt veihjelpselskap:

 NAF og SOS International inngår samarbeid

 I dag signerte NAF og SOS International en avtale om samarbeid for å etablere et felles selskap innen veihjelp i Norge. – Våre medlemmer kommer til å oppleve en styrket veilhjelpstjeneste i et krevende marked, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF.

NAFs over 500 000 medlemmer og de 150 hjelpestasjonene som NAF har avtale med rundt om i landet, vil oppleve et sterkt selskap rustet for fremtiden. NAF vil på samme måte som før tilby veihjelp til våre medlemmer, enten medlemmet er sjåfør, passasjer eller har leiebil i Norge eller utlandet.

- For oss har det vært avgjørende at veihjelpen fortsatt er personlig. Veihjelpen er en viktig medlemsfordel i NAF. Nå skal vi sammen bli Norges største veihjelpsaktør, slår Skjøstad fast.

SOS International er et nordisk assistanseselskap. De har i dag virksomhet innen veihjelp i Danmark, Sverige og Finland. Med etableringen i Norge er ambisjonen å vokse til en million veihjelpsoppdrag i Norden. SOS International sin solide bakgrunn i bedriftsmarkedet og NAFs posisjon i det norske markedet, vil gi et unikt og sterkt selskap.

- Vi har fått en offensiv samarbeidspartner som sikrer at vi fortsatt kan gi god og trygg veihjelp. Medlemmene våre vil fortsatt se NAF langs norske veier også i fremtiden, sier Stig Skjøstad.

Det nye selskapet vil være operativt fra 1. september 2014.

  •  bilde: Fra venstre Stig Skjøstad (administrerende direktør i NAF) og Niels Krag Printz (administrerende direktør i SOS International)

For nærmere opplysninger:

Inger Elisabeth Sagedal, kommunikasjonssjef i NAF, tlf. 480 28 065 – inger.elisabeth.sagedal@naf.no

Lene Toft, kommunikationchef i SOS International, tlf. +45 421 20 102 – ltt@sos.eu

.