«Distriktfinalen i Sykkelkonkurransen» for Oslo skolene ble avviklet på Marienlyst skole den 2. juni. Konkurransen er et samarbeid mellom Oslo Kommune – Bymiljøetaten, lærerne i skolene og NAF avd Oslo og Omegn.

 

20 av Oslos skoler deltok med representanter i jente og gutteklassen. 40 5. klassinger trosset regnværet og konkurrerte i teori, praktiske øvelser og der teknisk kontroll av sykkelen inngår.

I denne finalen møtes alle  vinnerne fra sine respektive skoler i Oslo. De 2 beste i hver klasse går videre landsfinalen i Letohallen på Dal den 13. juni. Vinnere fra distrikter over hele Norge møtes for å kåre «Norgesmesterne».

Her kvalifiseres det til «Europafinalen». Denne finner i 2015 sted i Wien. Den internasjonale konkurransen arrangeres 3. – 6. september 2015. Her skal de to beste jentene og de to beste guttene fra Landsfinalen utgjøre et NAF- Landslag.

Trasop skole og Vålerenga skole tok første napp i en vandrepokal som NAF avd Oslo og Omegn setter opp fra i år av. Denne må vinnes 3 ganger innenfor hver klasse før det blir skolens til odel og eie.

Overrekkelse vil foregå ved en senere anledning til representanter fra de aktuelle skoler.

Resultater gutter:

  1. Martin Eckmann Farstadvoll      Trasop skole
  2. Jakob Buhs                                Karlsrud skole
  3. Oliver Nebbenes Sundvoll        Høybråten skole

 

Resultater jenter:

  1. Carmen Ingebretsen      Vålerenga skole
  2. Madeleine Fonne          Grefsen skole
  3. Aurora Sofie Hangård   Golia skole

 

Vi gratulerer og takker alle barna for en hyggelig dag