Specsavers anbefaler alle å ta en synsundersøkelse annethvert år. Spesielt viktig er dette etter fylte 40 år fordi synet da begynner å endre seg.  Etter fylte 60 år anbefaler de at man går hvert år.

Synsundersøkelsen er en elektronisk synstest med en autorefraktormaskin som gir et overordnet innsyn på øyehelsen til den som kontrolleres og gir en indikasjon på om man trenger synskorrigering eller ikke.

Sted: NAF Senter Oslo Haslevangen, Haslevangen 45D, 0579 Oslo

Tid: Mandag 5. mai til fredag 9. mai fra kl. 09.00–17.00

Synstesten får du gratis hos oss.

 Det vil være en optiker tilstede alle dagene. Alle medlemmer og andre som tester bilen sin eller tar seg en tur innom NAF-senteret på Haslevangen får muligheten til å teste synet sitt (så langt tiden strekker til).

Specsavers har også med seg en maskin som måler nåværende styrke på brilleglasset og du kan få justert brillestengene dine. De tar også timebestilling for medlemmer og kunder som ønsker å bestille en komplett synstest.

Osloavdelingen vil også være tilstede. Hos oss kan du få kjenne på følelsen av å ha promille i edru tilstand ved hjelp av promillebriller. Vi vil også ha kollisjonsvekter som viser hvilken vekt du får ved en kollisjon.

Noen tips til deg som bilist:

  • Alle bilførere bør kunne lese et bilskilt på minst 30 meters avstand.

  • Veitrafikkloven stiller klare krav til hvor godt man skal se, og det er hver enkelt sitt ansvar å sørge for dette.

  • Nesten 80 prosent av all sanseinntrykk ved bilkjøring kommer gjennom synet. Da er det livsviktig å sørge for at man ser godt.

  • Det er avgjørende at blikket brukes riktig for å orientere seg i trafikkbildet. Ser du dårlig øker reaksjonstiden din.

Velkommen til oss NAF Senter Oslo Haslevangen.